بابای شما هم نصف شب میاد بالا سرتون میگه بگیر بخواب یا فقط مال من اینطوریه؟(sm29)
نمایش نسخه قابل چاپ
بابای شما هم نصف شب میاد بالا سرتون میگه بگیر بخواب یا فقط مال من اینطوریه؟(sm29)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm120)
شرکتی که برند خوراکی های حلال هست گفته تنها کشور مسلمانی که تو جام جهانی از خوراکی های ما استفاده نکرده ایرانه (sm120)
گفته حتی فرانسه هم واسه بازیکنای مسلمونش سفارش داده (sm120)
یادم نمیاد 5 6 سال گذشته همچین حرفی شنیده باشم ازش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بابام خودش عاشق خوابه بازی به وقت اضافه بکشه نمیبینه میره میخوابه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو من اگه خوابم بیاد که میرم میخوابم تاکیدش واسه چیه آخه؟(sm29)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابای منم اون ور میبینه ولی خواابش میبره بینش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین الان خودش جلو تی وی خواب بود بیدارش کردم بره سر جاش بخوابه یادش افتاده منم بیدارم و ...(sm29)(sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چون دختر باید 9 بخوابه(sm10)نقل قول:
نگران سلامتیت (sm10)نقل قول:
بابای من نمیگه چون ازم قطع امید کرده (sm120)