تا جایی که من میدونم 83 بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تا جایی که من میدونم 83 بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر پکیجتون کامله فقط آلبوم توش نیس (sm2)
سلام دوست عزیز من موسیقی های علی عبدالمالکی رو گوش میدم به وجد هم نمیام فقط زمزمش میکنم و در زمان بی کاری این ها رو گوش میدم آیا این هم حرامه؟پاسخ : سلام
قعطعا که حرام هستش ما بهتون توصیه می کنم در وقت بیکاری به جای گوش دادن به موسقی به صوت های قاری بزرگ عبالباسط گوش فرا دهید . و میبینید چقدر به آرامش می رسین... و نه تنها دیگه موسقی گوش نمیدهید بلکه این عمل رو حرام و از آن به شدت بدتان می آید.
پست یکی مونده به آخر(sm2) من :| عبدالباسط :| موسیقی :| موتور خونه جهنم :| خدا :|
چه کلیپ چیپی ساختن ببینید کرکر خنده ان جماعت موج سوار و ملت شهیدد پرور(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی قشنگ شده (sm176)
سلام دوست عزیز من موسیقی های علی عبدالمالکی رو گوش میدم به وجد هم نمیام فقط زمزمش میکنم و در زمان بی کاری این ها رو گوش میدم آیا این هم حرامه؟پاسخ : سلام
قعطعا که حرام هستش ما بهتون توصیه می کنم در وقت بیکاری به جای گوش دادن به موسقی به صوت های قاری بزرگ عبالباسط گوش فرا دهید . و میبینید چقدر به آرامش می رسین... و نه تنها دیگه موسقی گوش نمیدهید بلکه این عمل رو حرام و از آن به شدت بدتان می آید.
پست یکی مونده به آخر(sm2) من :| عبدالباسط :| موسیقی :| موتور خونه جهنم :| خدا :|
چه کلیپ چیپی ساختن ببینید کرکر خنده ان جماعت موج سوار و ملت شهید پرور(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm98)؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا بعضیاش بزرگ نمیشه؟ مثه ترک لیست و شیشمی و نهمینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی بزرگش می کنی بازم همون اندازه قبلیِ
یا خدا (sm2)
سلام یه سوال دارم شما میگین وقتایی که بیکاریم قران گوش بدیم ولی من دوست دارم وقت بیکاری دراز بکشم اگه قران گوش بدم باید بشینم که این برای من سخته بنظرتون عیبی نداره دراز بکشم؟ (sm2)
همشون اندازشون یکیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)ممر بزودی تو یه سایتی بنر وبتو میزنه
حس هیچی نیست (sm50)
همش داره پارو پلی میشه (sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من موندم تو اون کاسه سر ریدن آیا (sm2)اندازه دودول بچه ملت از عقل سلیمشون استفاده نمیکنن(sm2)
کلیپه رو ببین مرتیکه هی میکه یه زنی رو دیدم فلان بود یه زنی رو دیدم به همان بود همشم یه زن دیده دیوث (sm2)
بعد وصیت باید برقصا پلی کنی (sm70)
ممر عکسارو درست کنین ، عکسی که تراک لیست زدین روش کلیک کنی سایز کوچیکش میاد
برای دیدن سایز اصلی روی هر کاور کلیک کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی وقتی رو 6 و 9و 2 کلیک می کنی بزرگ نمی شه سایزش اما بقیه میشه
برای خاکسپاری (sm50)
پلی شد
منم همین و میگم ، هم ترک لیست هم متن پارو و خواب و هم آخرینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهانقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فک کردم زیپو گرفتی
بعد وصیت بازم وصیت پلی میشه(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره اون و گرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان داشتم تو وبتون نگاه میکردمشون
ظرفیت بالا می خواد (sm50)نقل قول:
چاوشیستایه عزیز عیدتون مبارک
ای عاشقان ای عاشقان آن کس که بیند روی او
شوریده گردد عقل او آشفته گردد خوی او
معشوق را جویان شود دکان او ویران شود
بر رو و سر پویان شود چون آب اندر جوی او
شاهان همه مسکین او خوبان قراضه چین او
شیران زده دم بر زمین پیش سگان کوی او
این عشق شد مهمان من زخمی بزد بر جان من
صدر رحمت و صد آفرین بر دست بر بازوی او...
پاکشون کردم راحت (sm50)
آری،داریم،هست(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سوال
توی یوسف تایم 4:20 چه سازی میزنه ؟
عید شماهم مبارک (sm176)(sm176)(sm176)(sm176)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط onvan [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اين چي فكر كرده با خودش (sm77)به وجد نمياد (sm2)
گیتار اسپنیش رو میگی ؟ (sm98)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
قراره آکاردئون باشه...
اول خودم فک کردم آکاردئونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)رفیق اشترم اومد
نقل قول:
خفه شو اسکل تز از خودت آدم ندیدم !!!!
من زدم 4:20 فقط یه تیکه صدای گیتار میاد ، مطمئنی قبل و بعدش رو نمیگی ؟نقل قول:
(sm19) درد و بلات بخوره تو سر بدخواهات
بد فشارش دادن ..
آره 4:20 تا 4:30 دقیقا صداش واضحهنقل قول:
رضا صادقی آهنگ داده ..