[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm230)
شعره، جدیش نگیر.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی کلک (sm128)
صدای تق تق کفشاش (sm172)
تو گفتی که بگم (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saleh Khorasani [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بنده ی خداست (sm51)
نقل قول:
(sm19)
فدایی داری(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمت گرم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
چاکریم داداش (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند روزیه چراغ adsl مودم خاموش شده روشنم نمیشه تلفن هم بوق داره نمیدونم چه مرگشه عجب گیری کردیم با این خط ک.یری(sm54)
(sm148)
تو منو ماهی سی بار میکشی. چرا دیوار میکشی چرا سیگار میکشی. چشای من واسه تو چقدر بیداری کشید(sm172)
ببین بی تو دلم یخ کرد همه حرفاتو از بر کرد بیا حاله دلم خوبه بیا دوباره باز برگرد(sm172)
شدم پریشونه تو کجایی برگرد حیرونه کوچه ها شدم دوباره تب کرد(sm172)
قلبه مریضم این روزا هواتو کرده بی معرفت تو نیستی این خونه چه سرده(sm81)
فکر تو پیرم کرد، بهونه گیرم کرد
از همه سیرم کرد ، فکرت اسیرم کرد
فکر تو پیرم کرد، بهونه گیرم کرد
از همه سیرم کرد ، فکرت اسیرم کرد(sm81)
فکر تو تنها کرد منو
از همه دورم کرد
چشامو بستم رو هم
عشق تو کورم کرد
یخ زده بودم تو خودم
عشق تو آبم کرد(sm235)
دوستان یک برنامه میخواستم برای تگ زدن روی ویدیو، بدون ذره ای افت کیفیت.. (واترمارک) ممنون میشم بهم معرفی کنید (sm10)
@Everyone
40 سال (sm172)(sm50)
ما ی عمر تشنه بودیم (sm50)
ببین ،
من از همه ی ماجرا خبر دارم ... (sm172)
(sm50)
راهِ خانه کجاست ... ؟
من پر از نوازشم ،
دستهای من کجاست ،
گیج می رود سرم ،
حس گرم خواب کو ...
عاشق این آدم زنجیری ام ... (sm50)
خانه خرابی من از دست توست ... (sm172)
از همه ی کودکی ام درد ماند ،
نیم وجب بچه ی ولگرد ماند ... (sm74)
مثل خودت درد خیابانی ام ... (sm50)
چند وقتِ عکسای ،
دوتایی ننداختیم ... (sm50)
مخلصم عزیز ..(sm134)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Emma Watson - Fredi Canada Magazine Spring 2017
(sm35)
(sm50)
(sm50)
(sm124)
باور نمی کنم که
دشمنونِ جونم باشی
بجای دوست داشتنم
تشنه ی خونم باشی
(sm169)
(sm10)مرسی دوست عزیز.نقل قول:
نوشته اصلی توسط atabak [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لطفا در صورت امکان پست خود را در تاپیک فیلم ها پاک نمایید.
ممنون.
زنگ زدم فعلا درست شده خدا کنه موقتی نباشه(sm74)نقل قول:
گوشیم یه درک رفت (sm172)