اقا من شخصا از این به بعد دیگه نظر نمی دم
سعی می کنم بیشتر فعالیت کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
اقا من شخصا از این به بعد دیگه نظر نمی دم
سعی می کنم بیشتر فعالیت کنم
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
20 صفحه تنظیم (sm120)به به چقد این تاپیک موسیقی دان داره (sm120) البته تنظیم دان بگیم بهتره (sm120)
از اساتید موسیقی دان ( تنظیم دان ) خواهش میکنم یه خط در مورد ساز بندی و ریتم ها توضیح بدن تا یاد بگیریم
سرهنگ علیفر با دفاع سوئیپر و پیستون کناری فصل آینده در لیگ برتر (sm2)
شنونده موسیقی برای تشخیص تنظیم خوب از بد نیاز نداره ریتم ها و سازبندیارو بلد باشه کافیه آهنگ خوب زیاد گوش داده باشه خیلی راحت میتونه تشخیص بده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا مشکل از ملودیاست شما رفتین تو نخ تنظیم و میکس و مستر (sm120) ریشه مشکل داره . وقتی ملودی ای خلق نشه انتظار خاصی از تنظیم نیست
تنظیما در حد ملودیاست
ینی بنده که از انفوان طفولیت که آهنگ گوش میدادم و در انفوان نونهالی دنبال شوی وی اچ اس بودم میتونم تنظیم کنم ؟ (sm120) فقط یه چند خط توضیح در مورد سازبندی ریتم ها بدین کافیه یاد میگیرم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیم های شخمی و ساز های نایلونی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو دیگه حرف نزن که همشهریتون ریده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به طرز فجیعی تاییدنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ینی این حرفو یه ساله دارم تو این تاپیک میزنم که بابا تنظیم معجزه نمیکنه ، مهم ملودی کاره مهم شعره که ملودی روش بشینه مهم ریتم ملودی هاست
ولی کو گوش شنوا(sm178)