(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تایپم خیلی کندتر از فکرمه برا همین نمیتونم تو بحثا شرکت کنم(sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من تایپم خیلی کندتر از فکرمه برا همین نمیتونم تو بحثا شرکت کنم(sm70)
فکر کردم امروز بود تولدت
نیم ساعت دیگه میرنه (sm128)
پیشاپیش تبریک میگم فیسبوک کیونش پاره شه(sm2)
محموله تو راهه(sm79)اگه هواپیما سقوط نکنه(sm120)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه تویی که 10 روز بعد سرد شدنم خوب میچسبونی (sm2)نقل قول:
27 مرداد ..72 میشه 18 آگوست 1993 ..وقتی شد 18 می زنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توانایی من در همین که هر وقت لازم باشه نون رُ بچسبونم میتونم تنور رُ روشن کنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
حواسم نبود میلادینقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نیم ساعت دیگه شمسی میشه(sm25)