بابام فقط واسه رئال شب بیدار میمونه نه هیچ تیم دیگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بابام فقط واسه رئال شب بیدار میمونه نه هیچ تیم دیگه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایول بابات(sm128)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من پسرم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه بابای با شعوری(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مسعود اوزیل با خدیارا همبازی؟؟؟(sm30)(sm77)
خدیرا ستاره رئال مادرید(sm77)
یا ابرفرض این چی میگه(sm120)
یه سال شب 11.5 خوابیدم 6 بیدار شدم انقد بهم نچسبید که این دو سه روز 3 خوابیدم 10-11 بیدار شدم (sm120)نقل قول:
باید با بابات بیشتر اشنا بشم (sm120)نقل قول:
ولی خدایی دمش گرمنقل قول:
علیرغم تلاشی که میکنه باز میرینه
از این جور آدما خوشم میاد(sm10)(sm120)
رئال تو خونه ما جز مقدساته (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]