به ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ ﻣﯿﮕﻢ : ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﺁﺭﺯﻭﺕ ﭼﯿﻪ ؟؟؟
.
.
.
.
.
ﻣﯿﮕﻪ : ﺯﻭﺩ ﺯﻧﺖ ﺑﺪﻡ ﺑﺎ ﺯﻧﺖ ﺩﻋﻮﺍ ﮐﻨﻢ!!
ﺣﻮﺻﻠﻢ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﯾﮑﻨﻮﺍﺧﺘﯽ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺳﺮ ﺭﻓﺖ!!!
ﺁﺩﻡ ﺍﻧﻘﺪﺭﺭﺭﺭﺭ ﻫﺪﻓﻤﻨﺪ...!!! (sm70)
نمایش نسخه قابل چاپ
به ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ ﻣﯿﮕﻢ : ﺑﺰﺭﮔﺘﺮﯾﻦ ﺁﺭﺯﻭﺕ ﭼﯿﻪ ؟؟؟
.
.
.
.
.
ﻣﯿﮕﻪ : ﺯﻭﺩ ﺯﻧﺖ ﺑﺪﻡ ﺑﺎ ﺯﻧﺖ ﺩﻋﻮﺍ ﮐﻨﻢ!!
ﺣﻮﺻﻠﻢ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﯾﮑﻨﻮﺍﺧﺘﯽ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺳﺮ ﺭﻓﺖ!!!
ﺁﺩﻡ ﺍﻧﻘﺪﺭﺭﺭﺭﺭ ﻫﺪﻓﻤﻨﺪ...!!! (sm70)
رفته بودم آرایشگاه، پسره به آرایشگره گفت :ابرو هامو مُدل مردونه بردار!!!!
.
.
.
من . . .
خدا بیامرز فردین. . .
سهراب ضیا بی بی سی. . .
حمید معصومی نژاد رممم . . .
ﺑﻪ ﻣﺎﻣﺎﻧﻢ ﻣﻴﮕﻢ ﮔﺸﻨﻤﻪ ﭼﻰ ﺩﺍﺭﻳﻢ ﺑﺨﻮﺭﻡ؟؟؟
ﻣﻴﮕﻪ : ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﻫﺴﺖ، ﺭﻭﻏﻨﻢ ﻫﺴﺖ
ﺑﺮﻭ ﻫﺮ ﭼﻰ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻯ ﻭﺍﺳﻪ ﺧﻮﺩﺕ ﺩﺭﺳﺖ ﻛﻦ ﺑﺨﻮﺭ ....
.
.
.
ﺑﻪ ﻧﻈﺮﺗﻮﻥ ﻗﺮﻣﻪ ﺳﺒﺰﻯ ﺩﺭﺳﺖ ﻛﻨﻢ ﻳﺎ ﻓﺴﻨﺠﻮﻥ؟؟
من کلا زدم پاکش کردم راحت شدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از ریش گذاشتن خوشم میاد... ولی بخاطر وجود همچین آدمایی ریش نمیذارم (sm25)نقل قول:
فک کن با کیا داریم زندگی میکنیم (sm172)
به خیال خودش که یه اثر هنری فرهنگیِ نفیسِ (sm2)نقل قول:
والا هر سه سال به سال آۀبوم خوب بده بیرون که خوبه ، شر و ور خوندنم عاخه سه سال وقت میخواد عادم منتظرش وایسه (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm2)(sm2)(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)
قبول دارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا لطف بزرگیه در حقم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به من چه نموندن(sm2)نقل قول:
صد در صد فحش داده هاا صد در صدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخخخخخخخخخخنقل قول:
دهنت سرویس مردم از خنده (sm2)(sm30)
گولم داره جهانی میشه (sm30)
ﺩﺧﺘﺮ ﻫﻤﺴﺎﯾﻤﻮﻥ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﻣﯿﮕﻪ:
ﺳﻪ ﺑﺎﺭ ﺗﻨﺪ ﺑﮕﻮ: "ﺳﻪ ﮐﯿﺴﻪ ﺷﯿﺮ ، ﺳﻪ ﺷﯿﺸﻪ ﺳﯿﺮ" !!!
.
.
.
.
.
ﻧﮕﺎﻩ ﻋﻤﯿﻘﯽ ﺗﻮ ﭼﺎﮎ ﺳﯿﻨﺶ ﮐﺮﺩﻣﻮ ﮔﻔﺘﻢ:
ﺳﻪ ﮐـــ.ﺲ ﭘﯿﺮ
ﮐـــ.ﯿﺮ ﺗﻮ ﮐــــ.ﺲ ﺧﻮﺍﻫﺮ ﺷﯿﺮ
ﺳﻪ ﮐــــ.ﯿﺮ ﺗﻮ ﺷﯿﺮ
ﺳﻪ ﺷﯿﺸﻪ ﭘﺸﻢ ﮐـــ.ﯿﺮ
ﺳﻪ ﮐـــ.ﯿﺮ ﭘﯿﺮ ﺗﻮ ﮐــ.ﺴﺖ ﮐﻪ ﺑﺸﯽ سیر ..!
هیچی دیگه خوابید گفت: بکن