آهان اره اون آکاردئونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آهان اره اون آکاردئونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط paradox [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیس تایم برای اندروید و ویندوز هم هست ؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کیه؟ چقد زشته(sm70)
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر مرد بودی زیباییشو میفهمیدینقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر ؟ میکم که اینا آک بند کذاشتن طبقه بالا رو (sm2) کمر به بالا که قلب و مغزه کار نمیکنه فقط کمر به پاییننقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالم به هم خورد ..
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به نظر من اون که نشسته خوشگلتره (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از وقتی الیاس رو میشناسم به نیکول وفادار بود (sm2) سمبل و مثال عشق واقعی همین الیاسه با اینکه از معشوقش دوره همچونان وفاداره (sm70) شما از سال 2008 یا 2009 که پستاشو با دیال آپ میخوندم تا الان که 2014 هستش حساب کن (sm1)(sm70)
ممر پالت داره میاد رشت
در روزهای 22 و 23 مهرماه 93 کنسرت گروه پالت در سالن شهید انصاری مجتمع فرهنگی و هنری خاتمالانبیا (ص) شهر رشت روی صحنه میرود و قیمت بلیت آن 75، 55 و 40 هزار تومان است.
علاقهمندان برای دریافت بلیت میتوانند به کتابفروشی ماه نو، کتابفروشی فرهنگ و هنر، شهر کتاب گلسار، شهر کتاب لاکانی مراجعه یا بهصورت اینترنتی از سایت sigozar.com خرید کنند.
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصنم خوشگل نیست(sm51)مثه معتادا میمونه(sm51)
من براشون آرزوی خوشبختی می کنم(sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يكي از دوستام رفته بود مجلس عروسي يكي از اين بزرگان ، تو سالن خانمها شروع ميكنن به ضرب گرفتن رو ميز و خوندن آهنگاي شهرام شب پره يكي اون وسط خيلي حرصش ميگيره ميگه شما كه اهل آهنگ و اين حرفها نيستين اين آهنگا رو كجا شنيدين كه همه رو هم حفظين ؟ زنه جواب داده ما تو تاكسي اينا رو ميشنويم (sm2)
ای کیو ارایش اینجا این مدلیهنقل قول:
وقتی که فیش اسپیکرت رو دختر خاله 2 سالت بگا بده و نتونی آهنگ گوش کنی(sm81)
(sm2)
اوه شوتبال
پس بی سلیقه هم هس (sm59)نقل قول:
دیدم (sm2) همشون ریدن به خودشون از کامنتا معلومه (sm2)نقل قول:
واقعا بغض کردم(sm175)
شايد زياد خوشگل نباشه ولي واقعا جذاب (sm50)نقل قول:
البته به قول الي تا مرد نباشي چيزي نميفهمي (sm70)
پارو يه طرف كل البوم يه طرف (sm50)
یره من 3 ساعت نشستم درست کردم زرتی میگیری پاک می کنی..عجب آدمیه ها
اون عکس میره تو گوگل..وگرنه منم میتونستم گشادبازی در بیارم یه لینک بذارم فقط
زیر صدای ترک ها رو در آوردم چه باحالن !!!!
جذاب؟(sm51) سلیقه ها داره به چه سمت و سویی میره(sm9)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصنم جذاب نیس(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطوري؟
آهنگ جدید صادقی چیه اسمش؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نقل قول:
(sm120)
تو چه ميفهمي (sm172)نقل قول:
حسودي نباشه يه وقت؟؟(sm70)
احساس رویایی ..نقل قول:
قبلا خونده بود فک کنم تنظیم عوض شده شعر اضاف کرده ..
دزیره اون تیکه میگه شوق تسلیم تو بودن ..
چه زیر صدایی داره !!!! (sm50)
خوب نيستم ... منفعل (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
چرا؟ (sm77)
برنامه ای برای انتشار زیر صداها با صدای دوم نداری ؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
اولا من بی هیچ وجه حسود نیستم
دوما مگه هم سن یا هم رده منه که بهش حسودی کنم؟
کسی که واقعا خوشگل باشه رو میگم
(sm173)کی هسنقل قول:
اگه قبلا هم نخونده بود بازم تکراری میزد کارش(sm120)نقل قول:
ممنون(sm176)
غلومی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]