گفتم بهت ...گفتم ..نکن !نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
گفتم بهت ...گفتم ..نکن !نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm134)(sm19)(sm1)(sm111)(sm51)(sm50)(sm70)(sm137)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علیرضا بیوفت توش بکن (sm120)
این یارو محسن قهرمانی رو سه چهار روز پیش از نزدیک دیدم تیپ زده بود دیوس
چش رنگی بادا بادا مبارک بادا (sm19)
عسل .. (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از شیراز خرید کرده توقع داره یه روزه برسه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط تیپ زده بود یا چیز دیگه هم زده بود ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم که خیلی سخته! شاید سخت ترین کار دنیا کارکردن با همچین ادمی باشه من جات بودم شاید اصلا نمیتونستم دووم بیارم ولی سعی کن عادت کنی اون که تغییر نمیکنه پس باید بسازی و همین طور کژدارُمریض کار رُ ببری جلو!نقل قول:
به هر حال موفق باشی (sm10)
نه اخه از جمعه از تهرون خارج شده یعنی از مرکز پستش نمیدونم کدوم گوریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]