من تا بعد سحر بخوابم میشه 5.5 6 صبحم 12 1 بیدار میشم ماه رمضون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من تا بعد سحر بخوابم میشه 5.5 6 صبحم 12 1 بیدار میشم ماه رمضون (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قبلا که وصفشو گفته بودم بهت (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مامان من چند روز پیش میگفت اگه شوت این استیلی گل نمیشد ما صعود میکردیم ؟(sm30)من یه ساعت فک کردم استیلی کیه بعد فهمیدم منظورش مسیه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خونه ما همه بارسایین(sm25) تو الکلاسیکوها نامردی میکنن 4 نفر به من تنها(sm120)نقل قول:
الجزایر(sm77)
تازه صب به صبم میره ورزش 3 و سایت رئال یه دور همه خبرا و ویدئو ها رو میبینه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الجزایر(sm77)(sm77)(sm77)
باید منتظرباشیم (sm120)نقل قول:
انصافا خیلی انرژی میذاره سر گزارش (sm10)
فریاد های جزایر جزایر(sm30)
6 منو بیدار ببینن کشته شدم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]