یه زمانی رسم بود شب جومه ها بچه ها میومدن اینجا حاضریشونو میزدن ؛ یاد باد آن روزگاران ، یاد باد . . .
نمایش نسخه قابل چاپ
یه زمانی رسم بود شب جومه ها بچه ها میومدن اینجا حاضریشونو میزدن ؛ یاد باد آن روزگاران ، یاد باد . . .
انقد بدم مياد از اين دخترايي كه ميگن حوصلم سررفته
من اگه دوتا مــ.مه داشتم اصن حوصلم سرنميرفت
تازه تلگرام هم نميومدم
فکر کن فیلمش یعنی جنایی بود وسط فیلم من اینو دیدم چقدر خندیدم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ وقت فیلم کره ای رو با برادرزاده یا خواهرزادتون نبینید کل بدنم جای این شمشیر پلاستیکیاست
ما که هستیم آقا هیشکی پیداش نیست نشستیم خندوانه میبینیم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبها کمی زودتر بخوابید،
شاید پشهای در اتاق شما گرسنه باشد
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] این مهمونای شیرازیتون برگشتن نه؟ (sm70)
میگم این عکس دستمُ چیکار کنم پاکش کنم یا بفرستم بالاخره؟ (sm2)
اواتارت منو یاد حاجی مهدی خدا بیامرز انداخت (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی فیهاخالدون درایو پیداش کردم .. واسه همون موقع هاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه امروز 11 صب رفتن(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن من هیچ
به فکر این جوونا باش(sm2)