دیوث میگم خو منظورت من بودم که گفتی هالو ولی میدونم شوخی بوده ناراحت نشدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوث میگم خو منظورت من بودم که گفتی هالو ولی میدونم شوخی بوده ناراحت نشدم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدایا این جقیو بکش یه ملتو راحت کن
احمق معنیش تو انگلیسی میشه سلام به تخمم که میخوای ناراحت بشی(sm2)(sm2)
منتتظرم(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میگم تو اون سری گفتی چندسالته؟ میزان تحصیلاتت چقدره؟
دیوث تو کنایه زدی .. نگفتی که هلو .. خر که نیستمنقل قول:
تو اولش گفتی به قول مستر جاکش هالو .. خب خرم باشه میفهمه .. (sm70)
خوبه هست پستت (sm2)نقل قول:
اتفاقا خیلی خری که یه فکرای دیگه میکنی
اخه دیوث من مگه از تو میترسم بگم هالو(احمق) بعد بگم نه منظورم یه چی دیگه بوده.
این خراب شده هم نمیشه وویس داد تا فردا هم هی بنویسم عینه بز نمیفهمی.اصن هرچی دوست داری فکر کن خستم کردی(sm2)(sm2)
نگفتی چندسالته
نخیر توام احمقی که نمیفهمی من کاری ندارم که منظورت چی بوده .. ولی اون پست اولت که گفتی من نمیدونستم فک کردم با منی هر کی هم جای من بود همون جوری فک میکرد (sm98)نقل قول:
اشتباه از توئه که هنوز نمیفهمی چه حرفی رو کجا باید نزنی خوب نیست ..
(sm98)احترام حفظ نمایید
همدیگر را دوست بدارید(sm98)
(sm98)اگر هم کسی را دوست ندارید سکوت بهترین راه است
اعتراض به کسی که شما را خراشیده فقط او را خوشحال میکند(sm98)
این پریوده یه 2-3 روز دیگه حالش خوب میشه(sm2)
(sm178)
(sm120)دیوار خراب شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm35)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چته پ
اینا هوای نفسانیه برو بزن از کلت میوفته(sm2)
این عکس بزرگشو اگه داری بفرست ..
اره اره بفرس
اصلا بد رفته تو مخم از نظر شهوت نمیگما (sm74)
یه جوری به دلم نشسته (sm120)
حالا تو چرا کتابی حرف میزنی .. (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من برم یه خورده متال گیر بازی کنم
اون چیزی هم که گفتم برام ردیف کن مطمئن باش منم اینا رو برات میفرستم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها کاریه که ازم بر میاد البته میدانم پول برات مهم نیست به خاطر پول این کارو انجام نمیدی
ولی هزینه رو هم میدم هر چقدر باشه یعنی تا حدی که بتونم (sm93)
کدوم جاده دوباره اونو با یک اشاره
تا پشت این در میرسونه ... (sm50)
میشین فیلد (sm120)
لينکى بدستم نرسيد داداجان(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm39)(sm102)(sm3)نقل قول:
دیوث تو که عقل نداری حرف نزن برو ک.و.ن.تو بده ک.ون.ی(sm142)
تو چه میفهمی وست ورلد چیه یا دنیل دی لویس کیه
من وقت بیکاریم به جای نشستن و حرف خاله زنکی زدن یا تی وی فوتبال دیدن یا مثل شماها پلاس بشم تو نت میشینم فیلم نگاه میکنم(sm50)
اهل طاعونی این قبیله ی مشرقی ام ... (sm27)
والا.....
یه دکل بی ار تی ایرانسل و همراه بالای ساختمان روبروییمون هست=سرعت فول
قبلا یه 2 بار ازین بسته 3 ساعته ها گرفتم ایرانسل دانلودم دفالت رو 9 بود 12 هم میرفت
یه بارشو هاوس اف کاردزو فول 1080 گرفتم امشبم میخوام وایکنگارو فول 1080 همشو بگیرم
البته خودم که وقته دیدنشو ندارم
نکته اینه که سروره سایته هم باید سرعتو بکشه اگه سرور تخمی باشه فایده نداره.البته سایت مفتی نداریم سرعتش مال باشه اخرش باید اکانت خرید
گجلر فیکرینن یاتا بیلمیرم
بو فیکری باشمنان آتا بیلمیرم(sm172)
عشق است قمار منو بازیگر آنم...(sm81)
اسمنقل قول:
این
زنه
اواتارت
چیه؟(sm54)
ننه ی فرانچیه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطور مگه؟ اقا بجای اینکه اینقدر به اسمه این گیر بدید اگه میخواین بزنید،دنباله کیسه خفن هستید بگید من 2-3 تا اسم بهتون بگم قشنگ تا 6 ماه تامین بشید(sm2)
(sm2)
همینونقل قول:
بگی
یه
سالو
بیمه
میکنه(sm2)
من تا 10 دقیقه دیگه اینجام بعد میرم کار دارم تندتر حرف بزن من سریع جواب میدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا تو چرا فکر میکنی این اینکارست؟(sm2)
اگه به هیکل و قیافه و ممست،ما اصن یه مدلایی داریم که مدل لختی یا نیود مدل هستن.تمومه سک و سوراخاشونم تو عکساشون هست ولی فیلم بازی میکنن و نمیدن به قوله خودمون.خب شاید اینم اونطوری باشه