(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
سلام مودم d-link بهتره یا tp-link ؟
قیمتشون چقدره؟ (یه مودم متوسطش از نظر کارایی مثلا؟)
سلام صادق دوست داشتنی خودم(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستش من زیاد از مودم اطلاعات ندارم اما به نظر من هر دو مارک، مارک خوبی هستن.
ملاک انتخابت بر اساس کارایی هایی که ازش میخوای بگیری و پولی که میخوای بپردازی باشه.
مگه مودمت کاریش شده؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مقایسه کن محصولات رو
فدات علی عشق منی(sm127)(sm195)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مودمم تی پی لینکه مال خیلی وقته میخواستم عوضش کنم گفتم فعلا یه قیمتی دستم بیاد. پول که نداریم حداقل عکساش رو نگاه کنیم(sm74)(sm2)
یه میلیون قیمت یه مودم(sm77) چه خبره مگه میخواد با موجودات فضایی تماس بگیره(sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا میری سایت میزنی آدرسش به ما هم نمیدی؟(sm98)(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قلبِ منی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)
(sm74)
Neda Aghigh
(sm51)(sm222)
تو فکر کردی که چی اون تو داری؟
(sm98)
(sm2)نقل قول:
نمردیمو از اسم ما هم یه جا استفاده شد (sm120)
عجب صدایی داره ...
(sm50)
این سعید آسایش هنوز سهیل هایدن رو ول نکرده(sm2)
(sm50)
... ننشون بعد از چند وقت دارم آهنگ دانلود میکنم آدرس لینک دانلود هم ***** کردن(sm102)
(sm50)
دل بی تو غم زده
(sm127)
چقدر سخته ندونه كه
همه چيو خبر دارى
ولى هچى نميگى چون
هنوزم آبرو داری
(sm172)
گاهی لباسایی رو که دوست داشتی رو تن میکنم (sm74)
کلی ته سیگار پشت تصمیمام . . . (sm50)
خدا حافظ سر خورده ها . . . (sm172)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه گلوله تو سرم
گذشته ام ریخت رو دیوار . . . (sm50)
قلبِ دیوار پُرِ روزنه بود ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر ...
بلی . . . (sm74)
دلم برات تنگ شده بود ... (sm81)
(sm81) (sm51) (sm81)
آهنگای قسمت 6 رو گرفتی ؟
سه شب در گیر مهمون بازی بودم . . . (sm3)
هنوز قسمت 6 رو ندیدم . . . (sm54)
سرعت آپلود و دانلود در شب های جمعه . . . (sm25)
دیگه به شب جمعه و نداشته هام فکر نمی کنم . . . (sm172)
سیگار می کشم و به پدر بزرگم که از آسم مُرد ، می اندیشم . . . (sm50)
عمو زنجیر باف ...
ای شاتل حروم زاده
ام شب دو پیک زدم . . . (sm74)
می خوام شر شم . . . (sm59)
من یه جوریم که افشین هم بده ، می خوام ...
شهرام شبپره ، صولتی ،
همه رو ... (sm50)
Emma Watson - Elle España June 2018
Emma Watson - Vanidades México April 2018
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm174)
Emma Watson - Mark Seliger Oscar Portrait 2018
پیمان یه عکس فوق العاده خوب و با کیفیت از بانو Amy Adams واسه دستکتاپ لطف می کنی برسونی ... (sm176)
دمت واقعا گرم پیمان جان(sm74)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر چی این emma رو میبینم سیر نمیشم(sm120)