دیوس من به اندازه موهای نداشته تو سرت برنامه هک وای فای تست کردم ..
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوس من به اندازه موهای نداشته تو سرت برنامه هک وای فای تست کردم ..
برو به همون mp3 1024 برس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی بور می موس دیوث من الان 5 6 گیگ میزنم شبی دان میشه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به پاي هم پيرشيد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسخل خب 3 به بعد میتونی انقدر دانلود کنی بترکینقل قول:
من منظورم 1 تا 3 بود
3 تا 8 صبح خوبه دیگه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از دیروز که دیدم این بازی اومد اعصابم خوره ps4 ندارم ..
خب دیوس میگم کلا 1 تا 8 چن گیگ میشه ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسخل از 1 تا 3 محدودیت بهت میده اگه زیاد دانلود کنی سرعتت میاد زیر 20نقل قول:
ولی از 3 تا 8 نامدود بگیر تا کیونت جر بخوره (sm2)
ینی به گاوی مثه خطر میگفتم منظورمو میفیمید تو نفهمیدی ..
واقعا در این لحظه طعم توهین رو چشیدم (sm81)نقل قول: