المان=ریدندی(sm10)
نمایش نسخه قابل چاپ
المان=ریدندی(sm10)
بابا رو از طرف من ببوس (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو خونه من هرکی من طرفدارش باشم همه طرف اونن (sm120)بابام وقتی مسی تو الکلاسیکو گل زد واسه اینکه باهام همدردی کنه گفت این مسی رو باید از دماغش اویزونش کنی (sm120)تنها حرفی که میتونست منو بخندونه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر بازی ایران -آرژانتین گفتم ایران گل میخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابام گفت:ایران باید قدرتِ تفکر رو از هافبکای آرزانتین بگیره
قدرت تفکر(sm77)
هافبکای آرزانتین(sm77)
من(sm30)
من و مامانم که خنثی بابا و داداشم شدیدا رئالی (sm128)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداشم که انقد تعصب داره رو رئال رو من فک نکنم داشته باشه (sm30)(sm30)
شما پسری پس اشکالی نداره چشم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداییش خیابانی از فینال لیسبون به بعد پیشرفت کرده (sm120)
ازادی یواشکی هم نداری یعنی؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) چه باحالیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی که پر از گل بوده(sm77)