کدوم کاره؟(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط محو کمالاتش شدم میخوام بیشتر باهاش اشنا شم(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
کدوم کاره؟(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط D.SOL [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط محو کمالاتش شدم میخوام بیشتر باهاش اشنا شم(sm120)
تامین که گفتم یعنی فیلم **** دیگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه فکر نمیکنی **** استاره
p o rn
نه میدونم اون کاره نیست احتمالا بازیگری چیزیهنقل قول:
حالا اگه باشه چی؟ بدت میاد ازش؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه باشه که شیر مادرش حلالش میگی یا برم بخوابم(sm120)نقل قول:
یه چیزی بگم قضیه اسمشو تموم کنم
اسمشو بلدم خوبم بلدم ولی اصلا نمیگم چون میخوام یه بازی طراحی کنم به وسیله اون اسمشو خودتون بفهمید این عکسم تو هیچ دیتابیسی نیست الکی با عکس سرچ نکنید خودم اینو از یه جایی شات کردم(sm2)
بخواب دیروقته(sm2)نقل قول:
همون روز که پرسید اومدم بهش بگم بعد یهو فکره 20 سوالی افتاد تو ذهنم که با سوال کردن جواب بدم بعد دیدم فایده نداره یه جور دیگه باید بازی درست کنم
خب من رفتم
گوشه ی آسمون پر رنگین کمون
من مثل تاریکی تو مثل مهتاب ... (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm127)(sm127)(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MusicVA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دل دله کشف سپیده تو سفرهای ندیده
پر فواره یی رنگی از دو چشم تو چکیده ...
یه دنیا ممنون ... (sm176)
(sm2)(sm2) من میخوام از سریال و فیلم ببرمتون به یه فضای معنوی دیگه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه همین 2 تا سریال باشه که مشکلی نیست .. هر چند به من ربطی نداره ولی در کل چون دیدم با توجه به پست هایی که خودت میدی بعضی وقتا اینو میگم که فیلم و سریال خیلی زیاد میبینی
حتی بعضی وقتا هم شده هی فیلم دانلود کنین حجم تون به فاک بره ازون فیلمم خوشتون نیاد . یعنی 24 ساعت از نت فقط بکوب فیلم و سریال .. اینجوریه که غیر طبیعی جلوه میکنه
نت که همش فیلم و سریال نیست میتونی استفاده های بهتری هم داشته باشی .. موزیک دانلود کن مطالب بگیر بخون . و ... (sm128)
برای اشترم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)سریال جدید
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دراکولا اومد همش پولی شد .. :l
فک کنم سر آلبوم موزن بد ضربه ای بهش وارد شده .. :l
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm173)
جالبه ..
(sm50)
(sm155)
نمیدونم کجا رفتم نمیدونم دلم چی شد
همتین کیونی این کاور نهاییه ؟
امین فیاض اهنگ داده چه عجب
اگه از من و دل خسته شدی حاشا نداره
(sm51)ایمان قیاسی - دریا
کاش اینو محسن میخوند (sm172)
اینم همین طور (sm172)
یه شب بارونی وسط مهمونی
دستامو میگیری منو میرقصونی(sm172)
شعرهای احساس آمیز ناک حسین صفا رو محسن میده بقیه بخونن خیلی زور داره (sm172)
ویدیو بازی کریستال پالاسو الان دارم میبینم گلی که زدیم افساید بود بعد یه گل سالم زدیم افساید گرفت (sm2)
(sm120)چی جلب زلاتان پاس گل داد پوگبا زد بعد گل دوم پوگبا داد زلاتان زد چی خوبه **** استار داشته باشی (sm59)
اسم اون دو سه تا کیسو بگونقل قول:
تا برسی کنم (sm120)
(sm2)
(sm172)
ما هر دو برای هم هر ثانیه کم بودیم
سلام ملت
بپر روش دولت
قلمساق دیوث(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیطور میطوریااا؟
هیچی ی عکس بچها دیدن همه تو کفشیم
اسمشم معلوم نی
داریم میمیریم
واسه منم بفرست لینکشونقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]