اره هست تو سایتش : shatel.ir (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اره هست تو سایتش : shatel.ir (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث تو روزی 25 ساعت اینجایینقل قول:
حتما تو خوابم میام اینجا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول اینکه نامحدود بگیرم یا محدود ؟ دوم اینکه 1 مگ بگیرم یا 2 مگ محدود ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رکورد ِ 24 ساعت منو شکوند (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب باید ببینی چقدر استفاده داری و دانلود میکنی ...نقل قول:
نامحدود هم بعد از رسیدن به حجم اولیه که زده پله ای سرعتت رو کم میکنه ...
تو محدود داری ؟ 1024 محدود بگیرم 1 تا 8 صبح افت سرعت نداره ؟ چقدره سرعتش ؟ آخه الی میگه از 128 تا 2 مگ هر کدومو بگیری یه سرعت میده بت فقط فرقشون تو ترافیکه ...نمیدونم یه چیزی گفت یادم نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی مثه من باش (sm120) نرم افزار پرم افزاری چیزی بخوام آهنگ ماهنگی چیزی بخوام خلاصه همه چی از اینترنت بیت المال استفاده میکنم (sm2) اهل فیلم و سریال هم نیستم بنابراین دانلود نمیکنم (sm120) خونه هم بیشتر با گوشی کار میکنم (sm120)
نمونه ای کامل از فراخی ما تحت (sm2)
نه من نامحدود گرفتم . بتونی تقسیم کنی دانلوداتو نامحدود خوبه سرعتتم افت پیدا نمیکنه ...نقل قول:
سرعت بستگی به خط و مرکز مخابراتی هم داره ...
نقل قول:
اگه سرعت بالا میخوای نامحدود به دردت نمیخوره
سرعت سرویس های art پایینه
سرویس حجمی بهتره