دخترم بودم اشکال نداشت (sm121)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دخترم بودم اشکال نداشت (sm121)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لپتاپم باتری نداره نمیتونم چابه جاش کنم الان وسط پذیرایی خونه نشستمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لذا یواشکیم دقیقا روبرو در اتاق مامانم ایناس (sm70)
اوفففففففففففففففففف (sm77)
شما جواب مامانمو چی میدادین اون وقت؟!(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرات کارشناسیشون ادمو میکشه (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر کی بگه بهترین بازی جام غیر اینه خر است
یا ابرفرض بازیو نگا کنین(sm77)
یکی جوراب مولرُ بکشه بالا(sm120)
یا قمر بنی هاشم چه بکش بکشیه(sm77)
من تو 24 ساعت فقط واسه خوردن غذا و قضای حاجت از اتاقم میرم بیرون (sm120)نقل قول: