😳 ديشب رفتم توبه كردم ديگه پسر خوبى شدم...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ميگى نه؟؟؟
.
.
م.متو نشونم بده ،اگه دست زدم!!
نمایش نسخه قابل چاپ
😳 ديشب رفتم توبه كردم ديگه پسر خوبى شدم...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ميگى نه؟؟؟
.
.
م.متو نشونم بده ،اگه دست زدم!!
کنکورو دادیم رفت،چندین سالِ راحت شدیم از درس (sm121)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم کره ای دیگه جنایی و ترسناک نداره که ، کلا کمدی تخیلی میبندن فیلم رو میره پیِ کارش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف حجم که اَ این فیلما دان میکنی (sm70)
ولی تهِ دیالوگ بود (sm2)
عاقا یه زنگ بزن بهشون بگو همون مثل ماه رمضون دیر پخشش کنن ؛ آوردن جلو من فقط هشت دیقه آخرش رو میرسم که اونم دارن سرود دسته جمعی میخونن (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صداشو در نیار منم همون چن سالِ پیشتو میگم دیگه ؛ مدارکش هست نشون بدم؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این جهان و آن جهان مرا مطلب
کاین دو گم شد در آن جهان که منم(sm181)
به همین تعللت ! ادامه بده(sm2)نقل قول:
لمس دستای تو زیر بارون ... (sm181)
مرا شرت حسینم آرزوست ... (sm181)
چه خلوت ، چه سوت و کور (sm172)
خواب ِ خوش نصیب ِ ما بود از عدالت شعاری
ابلهانه دل سپردیم به شب ِ چشم انتظاری
(sm50)(sm50)
کوچه ها پر شد و پر شد از رسوب ِ فقر و فحشا
تن فروشی برای نون عامیانه شد تو ذهنا
(sm50)(sm50)