بمیر دیوث یه ماه که بیشتر نمونده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بمیر دیوث یه ماه که بیشتر نمونده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی ساعت خواب دادا(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ک ر ب اجباری(sm81)(sm172)(sm178)(sm1)نقل قول:
6 بیدار شدم .. (sm2) البته 10 خوبیدم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب تا صبح با این سیستم ور رفتم .. باید آماده سازیش کنم واسه هارده بینم فردا میاد (sm120)
دیگه حس پست دادنم نمونده (sm50)
ایشالا میاد(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین یه ماه به اندازه یه ساله دیوث(sm2)نقل قول:
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سخته اعترافش اما
دلم از پا دیکه افتاد ... (sm50)
تا ب کى سرا پا حقيقتى... (sm81)
حال تو این 30 روزم هر روز اگه یه دست بری عملیات تو توالت میگذره میره تمومم میشه به خاطره ها میپونده (sm2)(sm30)نقل قول:
میدونی آخر خدمت سخت میشه اگه بری تو فکرش .. فک کن سرباز جدید هستی حالا حالا ها باید خدمت کنی و بهش فکرم نکنی تا دیگه راحت این 1 ماهم بره (sm51)
راستی یوزرتم بعد از 2 سال شکل یوزر آدمی زاد گرفت (sm2)
داعش هم باشه میپوکه کا(sm2)نقل قول:
به اونایی فک کن که تازه باید برن یا هستن توی آموزشی .. (sm25)
حالا این 33 روزم بخوای حساب کنی که چند روزشو میای مرخصی درسته ؟ (sm50)
(sm2) احتمال تغییرش در آینده نیست به قول میلادووو نگران باش حل نمیشه(sm2)نقل قول:
اوه اوه چونشون پارس(sm2)نقل قول:
از شانس بدم همون موقعی که میخوام مرخصی پایان دوره بگیرم دو تا از سربازا تصفیه میکنن(sm2)نقل قول:
دیوث الان دیگه یوزرت خوبه و شیکه دیگه عوضش نکن . یعنی به امیرم میگم اگه سری بعد درخواست تعویض یوزر دادی کلا ببنده یوزرتو (sm2)(sm2)
(sm30) دیوثثثثث(sm2)نقل قول:
کلا حساب کنی از 30 روزم کمتر باید یگان باشی .. (sm51)
روزی که داشتی تصفیه میکردی برو پشت در دستشویی بنویس ما که 2 سال دادیم و خدمت م کردیم و تموم شد ولی شیرم به خدمت (sm2)(sm102)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فعلا زدم تو کار دختر بعد یلدا برمیگردم به دوران پستو و حاجی ریش طلا(sm2)
نگاه این دیوث (sm2)
نقل قول:
(sm2)
ک.ون.ی عصاب ندارم حرف بزنی جوری ک.ون.ت میزارم که 6ماه سی سی یو بستری بشی(sm39)(sm120)نقل قول:
چی شده باز .. (sm120) بازارت خرابهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای تف به این روزا اینجا هم که خیلی خلوت شده (sm172)
(sm81)
تو این روزهای سیاه و کِسل
دلم خیسِ از حس بارون شدن ... (sm50)
میتونستی بمونی عاشقم باشی
مث من من همیشه عاشقت بودم
تو از بالا منو می دیدی اما من
من از اعماق ریشه عاشقت بودم
دارم نابودی دنیامو می بینم
آخه عشق من و رویای من بودی
(sm81)
هـــــــوای روی تـــــو دارم نـــمـــیـــگــذرانــدم ... (sm172)
دستای علی قمصری رو باید طلا گرفت ...
هی روزگار
رو به این جاده به بن بست برو
(sm50)(sm172)نقل قول:
رامی میتونی از Petek Dincoz برام گیر بیاری آلبوم کیفیت اصلی واسه خودمه .. (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۵ آلبوم هست ازش , منتها ۳۲۰نقل قول:
چرا زدی تو خط ترکی (sm2)
نفست به شعر من جرات عریانی داد ... (sm27)
اینم خیلی قشنگ و احساسیه (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]