قردا گلابو تو کلاس میخونم (sm59)اولین باره یه آهنگ از محسنو میخوام بخونم
نمایش نسخه قابل چاپ
قردا گلابو تو کلاس میخونم (sm59)اولین باره یه آهنگ از محسنو میخوام بخونم
رو چه حساب میکی تفکر محسنه خو اکه بود خودش تنظیم میکرد مثه هرروز پاییزهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو کو به کو هم میکفتن کار شهاب اکبری نیست کار محسنه یا آلبوم یه شاخه نیلوفر که میکفتن کار آهاری نبوده ..خ. رو چه حساب باید بیاد اسم یکی دیکه رو بزنه یه خواننده آهنک ساز و تنظیم کننده مجاز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کرم نکشین ..
سجاد آهنگ دزیره سینجول رو بزار ، بنویس متاسفانه این روزها شاهد آن هستیم که آهنگی که روزبه بمانی به آقای ام اس بی اچ تقدیم کرده بودند و سینجول جان ملودی و اتود زده بودند رو آقای چاوشی خوندند .
چشمه طوسی بیشتر به فضای البوم میخورد تا دوست داشتم(sm98)
(sm70)اینطوریم نیست دیگه یره..کل گیتارو حجت زده کل کارم گیتارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی تفکر مال محسنه
آکوستیک خونش خوبه این آهنگ (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به خدا وای به حالتون تو فیس کرم بکشین ..
خواب دارم میخوام برم ..
دزیره کاملا معنویه در رابطه با خداست (sm50)
(sm120) اشتب شدنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه میخوای ادمین این بزرگوارت کنم راحت تر اطلاع رسانی کنی به هوادرارای سینجول (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تینو که موقع دمو خوندم ..
ممر بذاره باش کل بذارم .. (sm132)
(sm2) ميخوام بذارم گروه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو به روت با طرفداراي جديد ِ چاوشي (sm2)
قطعا نقشش بيش از يه نوازنده بوده اما اين كه تنظيمُ بزنيم به اسمش يكم اغراق (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لینک اهنگ سینجولو ندارم میترسم داشته باشم بده نوید بذاره الان ادمینش میکنم (sm2)
ادمينم كن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)با هر صدایی جور در میاد.. ملودی خوب یعنی همیننقل قول:
من دزیره رو دارم ، خواستی بگو آپلود کنم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه خونه کوچیک هم خیلی خوبه(sm50) مخصوصا خوانش محسن(sm50)
یه بار گفتم نکنین ..
كدام قله كدام اوج ؟ مني كه اين همه كوهم
صداي سينه رو حال كنيد (sm25)
دموی کار جدید استاد ، طعم کیفیت را در این جا بچشید !!![فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
ادمین شدی (sm2)نقل قول:
(sm2)
کلا این آلبوم یه خوبی که داره اینه که من میتونم اکثر آهنگاشو بخونم (sm120)نقل قول:
پرچم جز جوابم نکن و با من بمون و پرچم سفید بقیه رو نمیشد خوند (sm120)
رو يه سري حسابايي كه اين طوري به صلاح (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كو به كو و بهرام ما گفتيم و بعدا تلويحا از سوي خودش تاييد شد
كيه شاخه هم كه تاييد شده
البته من منكر تاثير اهاري نيستم اونم تفكراتشُ كه داشته تو كارا اصرار بوده اما اين كه تنظيمي بزنه نه خير از اين خبرا نبوده
الانم كار داد ميزنه نقش محسن بيشتر بوده (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها لايك كنين اينو (sm2)
آهنگ این بود زندگی رو محسن تنظیم کرده ، به خاطر نوازنده ای که حسامی آورد ، تنظیم به نام حسامی زده شد
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
بذار این اینجا ، یه پست هم تو پیج هوادرا محسن بده از این پدیده جوان استقبال کنن (sm2)
سینجول ولی جدی میگم این پیچ رو بیا خودت اداره کن هر چند وقت یکبار یه آهنگو بخون ، از دی جی فسنقری و جعفر معروف تر میشی (sm2)
(sm77)فقط برای یه نوازندهنقل قول:
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یسنقل قول:
نوشته اصلی توسط hesamz [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مَلال تنم را(sm50)
یه اهنگ خوندم همه چیش از خودم به جز اهنگسازیش ، یه فرد مورد اعتماد میخوام گوش کنه (sm2)
(sm50)اصل کار صدا سازیشه که کار حسامیه.. 3 روز بی وقفه روش کار کرد فرشادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی دوس دارم این دوتارو + خواب ..
تازه دوست داشتم صدای دوم بماند !!!! (sm50)
حسامی باید به اون طرف میگفت که کاریه که خودم تنظیم کردم تا اون میومد گیتار الکتریک میزد ، مثل همین بابک ریاحی که به خاطر امید حجت میادباس میزنه
محسن یک هفته قبل این روش کار کرده بود ، بهادر میگفت شبا دو ساعت میخوابهنقل قول:
کوشان چند ماه رو یوسف کار کرده (sm54)
البته یحتمل کوشان 20 دیقه کار میکرده رو یوسف بعد یک آلبوم واسه سامان جلیلی تنظیم میزده بعد دوباره یک ربع میومده سراغ یوسف (sm2)