دیروز تولد افسانه ی سینما "رومن پولانسکی" تشریف داشت ...
نمایش نسخه قابل چاپ
دیروز تولد افسانه ی سینما "رومن پولانسکی" تشریف داشت ...
(sm127)
منم نشستم فیلم های قبل انقلاب رو هی نگاه میکنم فکر کنم این چند روزه سی گیگ فیلم دانلود کردم
یکشنبه رو باید مدارا کرد ،
با خاطراتی که پُرم کردن ،
با آدمایی که تو این مدت ،
با حرفاشون دلخورم کردن ... (sm172)
چند ماهِ دیگه ام تولد نخست وزیر میلاد تشریف داره ... (sm50)
قیصر و ممل امریکایی و همسفر در کل فیلم های بهروز وثوقی و فردین و ناصر ملک مطیعی از فیلم های امروزی خیلی بهترن
به این نتیجه رسیدم که سینمای ایران پس رفت کرده خیلی خیلی
یکی اسم فیلمی بده قبل انقلاب که چند بار تماشا کنم
احتیاجی به دیدن فیلمفارسی نداشتی واسه پی بردن به مزخرف بودن سینمای ایران ...
مثل طوقی .قیصر . ماه عسل
هنگ کردم واقعا اینجوری بودهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینمای ایران از اول سیاسی تشریف داشته و هنوز هم سیاسی تشریف داره ، هر چی که تو فیلم های ایرانی می بینی کاملا دیکته شده تشریف داره ،..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mazyarahmadi1366 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر قشنگن این فیلم های قبل انقلاب پر از امید و مردونگی و خوشبختی
میلاد چطوری می تونی با این سرعت هم تل پیام بدی هم اینجا(sm54)
تنها برتریه فیلمای قبل از انقلاب همینه که فیلما قهرمان داشتن.
کاش میشد این فیلم ها رو جمع کرد و تبدیل خوب زد full hd(sm50)
همه چی داشتن داستانی قشنگ بازیگرانی قوینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این من نیست ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدای قافله ست ...
آخ که قدیم قشنگ بود هر روزش یک رنگ بود(sm81)
کاش می شد مُرد ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mazyarahmadi1366 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل راه رفتن ،
خرید کردن ،
...
..
.
خورشید از دنیای من رفته ...(sm50)
آذر شیوا در سال ۱۳۵۰ و در اوج شهرت به دلیل ابتذال در سینمای ایران با هنرپیشگی خداحافظی کرد و برای اعتراض به در سایه قرار گرفتنش در چنین شرایطی، مدتی مقابل دانشگاه تهران به فروختن آدامس پرداخت.
ما که زنده ی با خاطرات قدیمی . با اهنگ های هایده داریوش رامش و...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)
میلادی این همون جبر جغرافیایی هستشنقل قول:
کلیه شو فروخت ؟نقل قول:
منتظر آمدن همه نباش
یک نفر
هیچ وقت نمیآید ... (sm50)
پلنگ مانده در طوفان
نهنگ مانده بر ساحل
متولد شدن در این خرابه ی وطن نام ، جبر جغرافیایی ست ...نقل قول:
و خدایی که به شدت واهی ست ...
بنظرتون البوم ابراهیم کی میاد بازار ؟
و کماکان حوضِ در خانه ی من ، بی ماهی ست ...
(sm50)
و هم اینک در سرم ، خون بازی ست ...
از چی صحبت می کنی (sm54)نقل قول:
خوبه ادامس فروخته بیخیال (sm50)نقل قول:
(sm27)
و در این دلهره ی روزافزون ،
جای مادر خالیست ...
مقدارِ زیاد عَرق ،
مقدارِ زیادی بَنگ و گُل ... (sm50)