چطوری الی
نمایش نسخه قابل چاپ
چطوری الی
(sm33) خوبم چمبه کجایی نیستی سریال شروع شده اومدی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حال و احوالم داغونه (sm74) دارم میچرم واسه خودم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام و عرض ادب خدمت داش احمد(sm66)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملودی بدم میتونی شعر روش بزاری؟چقد میگیری؟(sm10)
تایید میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام ، مخلصم ... یوزر قبلیت چی بود ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میتونم (sm128) با هم کنار میایم ، تعاونی حساب میکنم (sm120)
تو منو نمیشناسی من تو رو میشناسم(sm120)نقل قول:
درخواست دوستیمو قبول کن بتونم برات پخ کنم.
اینقدر شناخته شده هستم ؟ (sm2)نقل قول:
الی هوی کجی رفتی ؟