توی آلبوم نبوده که ریپ کس خاصی باشه. (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
توی آلبوم نبوده که ریپ کس خاصی باشه. (sm120)
یهو دیدی اینم ریپ کرد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ابله کار ما رو چه کردی؟
تمام کارا یه گوشه هست دیگه (sm120) جفت کاراتو الان با تفکر دیگه ای دارم نگاه می کنم
نگهداری از آثار باستانی ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر وقت بخواد منتشر بشه بروز میشه دیگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمالا یه کار تا چند ماه دیگه جمع کنم . تا استارتی باشد با کارهای من(sm120)
به امید خدا تا 1404 بیرون میاد ؟ (sm2)نقل قول:
چشم انداز به امید خدا برای همون قرن بعدی هست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه من مسخره توام (sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]