[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول تلگرام
این امیر هم ملت رو کسخل کرده دهنت سرویس(sm2)
(sm50)یک سیستم پر قدرت بر فراز مجمع
الی تو بایوس مادربردتو آپدیت کردی تا حالا ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی رفتم یه سیستم نزدیک به 4 5میلیون جمع کردم اون موقع مشخص میشه سیستم پرقدرت یعنی چی(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه دفه خواستم اینکارو بکنم یکمی سرچ کردم سرنوشت بعضیا درس عبرت شد نرفتم طرفش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)سیستم من یه میلیونم نمیشه همینجوری دلخوشی میگم (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی تو وضعت که خوبه گوشی 3 تومنی تو دست گرفتی (sm2)نقل قول:
من دوبار اینکارو انجام دادم مشکلی هم پیش نیامد برام ولی خب نکنی بهتره (sm2) البته از مادربرده زده شدم که اینکارو کردم (sm2) (sm51)نقل قول: