(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
پاس گل خوشگل جهانبخش
گل خوشگل زلاتان و هد زیبای کاستا هم جای تقدیر داره (sm118)
(sm51)فردا ساعت 14 فینال جام باشگاههای جهان
(sm70)منظورم امروز
رئال نبازه به ژاپنی ها صلوات
(sm2)
(sm70)نخند
(sm2)بریم بخوابیم دیه .. (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هادی بگیر بخواب (sm39)
بعد از نماز شیخی توی بلندگو میگه:
میخوام کسی رو بهتون معرفی کنم که قبلا دزد بوده!
مشروب و مواد مخدر مصرف میکرده و هرکثافتکاری میکرده ...
ولی خدا الان اونو هدایت کرده و همه چی رو گذاشته کنار!!
بعد گفت :بیا فلانی میکروفن رو بگیرو خودت تعریف کن که چه جوری توبه کردی!!!
طرف اومد گفت:
من یه عمر دزدی میکردم، معصیت میکردم، خدا آبروم رو نبرد،
اما از وقتی توبه کردم این مرتیکه خر واسم آبرو نذاشته ...!! (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی بی سی موزیک اواردز رو الان دیدم چقد در مقابل مراسم امریکا مسخره بود لامصبا اینقد پیشرفت کردن حتی کشوری مث انگلیسم نمیتونه مراسمی مث اونا اجرا کنه هیچیش قابل مقایسه نبود واقن امریکا کشور آرزوها (sm172)
خوابم نمیگیره منتظر هاردم بدنم گرفته درد ماهیچه هام (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sahand71 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواب شب ندارم (sm172)
فک کنم دیوث این شرکته پول مارو کشید بالا یه تلفنش تو شبکه نیس یه تلفنشم جواب نمیده گوز مخ البته خوبه چیز ارزونی خریدم (sm120)
باز دوباره چی گرفتی ؟ کدوم سایتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نمیتونم افشاگری کنم تا مشخص شه سایت معروفی نیس سرچ کردم اومد
خب نه که هنوز معلوم نیست میفرستن برات ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه تعطیلی بوده (sm1)
امروز تا بعدازظهر باید 2 بسته برام بیاد یکیش هارده . دومی هم چند تا دی وی دی .. (sm50)
بگردم موبایلشم شماره اشتباه گذاشته (sm2)
(sm30)اون شماره دیگشم زنگ زدم صدای گزارشگر فوتبال او.مد 20 ثانیه بعدم قط شد
تا دیگه تو باشی هر چی سایت اومد بالا برات نری بگیری .. (sm2)
(sm2)گل بگیرن در سایتشو نماد اعتماد الکترونیکی داره
(sm2)صاحب امتیازشم مهندسه !
بنازم دیجی کالا رو الان یه زنه زنگ زد با تلفن ثابت گفت خرید داشتین هستین بسته رو بیاریم گفتم خوش آمدی (sm2)(sm51)
(sm74) کی بشه دخترا بشن پیک (sm2)
پس از "خانه پوشالی"، پخش یک سریال آمریکایی مهم دیگر، از صدا و سیما آغاز میشود
http://www.caffecinema.com/new/index.php/tv/item/15686
یه سایته هست خیلی سیدی و دی وی دی چیزای خوبی داره ولی میترسم ازش خرید کنم (sm59)نقل قول:
(sm2)چه عجب جواب داد گفتم مرتیکه تویله باز کردی هیشکی گوشی بر نمیداره ادرسم اشتباهم گذاشتن تو سایتشون اصن از اونجا رفتن یارو گفت ارسال شده (sm59)
عمده فروشه از فاینال خرید کن اونم خوبهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه اون نداره چیزایی که من میخوام .. (sm74)نقل قول:
از این 9 گیگا میخوای ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه سیدی خام و دی وی دی خام میخوام .. فینال رفتم چیزایی که تو شهر داره رو داشتنقل قول:
ولی این آپادا یه سری برند های معروف با کیفیت رو داره میخوام اونارو بگیرم
نقل قول:
(sm120)اها اینم هس
(sm2)
(sm172) کی بشه عقل تو کله این دخترای جوون بره بخصوص شهرستانیا اخه اینقد ساده لوحی یه زمانی بود همه جا ملخ افتاده بود الان که عصر تکنولوژی و اینترنت ماهوارس اطلاعات در اختیار همه اس چقد باید خام باشی بری تهران به یه پسر غریبه اینجوری اعتماد کنی اصن نمیفهمم
ببینم همینو تو صدا و سیما نکبتی دقیقن اعلام میکنن بند به بندشو
گرانی عجیب در شب یلدای ۹۵/ هزینه یک شب یلدای کوچک ۱۰۰ هزار تومان!
http://www.nasimonline.ir/Content/Detail/2078709/
این خوب بود دمت گرم (sm118)نقل قول: