@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم کار شدی دیوث (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم کار شدی دیوث (sm59)
یجورایی تو خودمم (sm172)
نه راه رفت نه راه برگشت
(sm25)
به درک اگه ...
(sm50)
باور کن نمی دونم
چرا شهر پر تنها ست . . . (sm50)
پس کوشن زن ها
من نمی دونم . . . (sm50)
یا دل مث واژنه
خالی باشه
تنگ می شه . . . (sm74)
(sm169)
آخر تمام قسمت های سریال Sharp Objects اینو می نویسه . . . (sm50)
اگر شما یا یکی از اطرافیان تان در گیر خود آزاری یا مصرف مواد مخدر هستید ، برای درمان با مراکز پزشکی یا ترک مواد مخدر تماس بگیرید . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه زن هم نداریم ترک مون بده . . . (sm74)
تو اعتیادِ ترکِ معتادیامی ... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جُرم بیگناهی تو خودت حبسی ... (sm50)
قفل ترین مغزِ جهان در من است ،
بسته تر از بسته تر از بسته ام ... (sm74)(sm88)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با ایمی آدامز محشور بشی . . . (sm19)
محشور. [م َ ] (ع ص ) حشر کرده شده . برانگیخته شده . . . (sm59)
یه زن هم نداریم باهاش محشور بشیم . . . (sm81)
در عوض شارپ آبجکتز می بینیم . . . (sm27)
در حسرت دیدار ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
می میرد ، بی گناه بر سَرِ دار ...
به دلیل به فنا رفتن چندی از سریال هایم ،
مجبور به دوباره گی دانلود شدم ...
(sm132)
خسته شدم
بس که دلم
دنبال یک بهونه گشت
بس که ترانه خوندم و ...
(sm172)
کمک کن، تو خدای همه ی مردم شهری
(sm81)
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه راهی نمونده واسه ی ما
به جز راهِ رسیدن به خدامون
این نیم بیتش خیلی قشنگه (sm81)
(sm81) گریم گرفت جدی آ (sm242)
گریه کن گریه قشنگه گریه سهم دل تنگه(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm220)(sm86)
(sm2)
خنده ی من از هزار گریه بدتر است (sm50)
(sm25)
تو که با عشوه گریت از همه دل میبری
منو شيدا می كنی چرا نميرقصی؟
زیبا کرمعلی (sm127)
الکی اسمشو "زیبا" انتخاب نکردن (sm2)(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm132)
نخند گریه کن(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm178)