مادربرد 180
پردازنده 170
رم 130
هارد 100 تومن
رایتر 50 تومن
پاور 110 تومن
کارت گرافیک 100 تومن
(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
مادربرد 180
پردازنده 170
رم 130
هارد 100 تومن
رایتر 50 تومن
پاور 110 تومن
کارت گرافیک 100 تومن
(sm120)
من نمیدونم چطور اون ویندوز 10 با این همه آپدیت و تشکیلات رو این سی پی یو سوار شده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی چند بار خواستم سیستم رو ارتقا بدم ولی دلم نیومده لامصب پولش خیلی میشه فقط cpu core i7 یه میلیون پولش(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزنید شبکه سه این مجریه شسخل شده (sm2)
جک گفتی سلرون 105 تومنیم زدن با سوکت 1150 برای وین 10 جواب میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه ایجورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله ج که میده ولی فک کنم یه ساعت طول میکشه تا نصب بشه ویندوز (sm70)نقل قول:
وین 64 امروز کمتر از 15 مین نصب کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلرون دیگه از رده خارجه(sm74)نقل قول:
10 بیشتر از 20 دقیقه طول نمیکشه - رو هر سیستمی که نصب کنی همینه