اکانت میخوام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اکانت میخوام (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
270 (sm120)تازه خوب شد اون مدلی که میخواستم نداشت خر شدم میخواستم 520 بخرم (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ندارم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت جواب خودتو دادینقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
verizon کلا واسه همین بود
فکر کنم از 2012 بود که شروع کرد به تولید گوشی های موتو واسه همه اپراتورها
(sm70)احمت من با این لینکا موشکل دارم اپلودباز ترجیحا
خدا رو شکر به اندازه کافی خر نشدی ! (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهدی ممد امین :دی
امیرو (sm111)
الی چقدر پول دارین شماها (sm74)
ساندکلودِنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی دوباره آپ کنم 25 مگ ؟!
لامصب همه امکاناتو داره
2 هسته ایه در قیاس یا 4 هسته ای چیزی کم نمیاره(sm50)
جنس بدنه از موادی که تو ساخت موشک و ... استفاده میشه
ضد ضرب اب و گردو خاک و ...