@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادق ببین دختره چه ماهِ (sm51)
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صادق ببین دختره چه ماهِ (sm51)
بله(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا فیلمش میاد (sm51)
کدوم فیلم؟
لاتارینقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)
صادق پلاگین های موردنیاز افترافکت رو برای همین طراحی ها پاک کردم (sm25)
میتونی اسماشو بگی واسم؟
Nima Masiha - Asheghtarin
عجب کاریه (sm19)
والا دقیق یادم نیست ولی توی سایت همون افلاطونی اینا رو نوشته:نقل قول:
نوشته اصلی توسط KamkarDel [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Trapcode
Magic
Shine
(sm176) (sm127)(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط sadegh1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یدونه ای به والله (sm19)
(sm50)
(sm127)نقل قول:
صدای الناز حبیبی (sm19)
(sm50)
مرتضی بر جسته . . . (sm74)
چه قدر آرتیستای قدیمی با شخصیّتن . . . (sm50)
(sm50)
با اینکه جذابه، شبیه تو نمیشه (sm172)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
یاران موافق ... (sm172)
کجا دیدی جهانی را ،
به این آشوفته احوالی ... (sm172)
من هستم ... (sm50)
7 ... (sm1)
دارم می بینم قسمت 7 رو . . . (sm81)
پیر شدیم رفت . . . (sm74)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لب پاییزو نبوسی . . . (sm19)
خیلی دوست دارم ببینم و درگیرم با خودم سر این موضوع ...
سر چی . . . (sm54)
ام شب دو پیک زدم . . . (sm81)
پسر عموم بی گواهی نامه تصادف جرحی کرده . . . (sm74)
زمان دوخت لبم را به ریسمان سکوت ،نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
که عهد ، عهد غم است
و زمان ، زمانِ سکوت ... (sm46)
مرتیکه ی ابله . . . 100 بار بهش گفتم نشین پشت فرمون . . . (sm3)
حالا خودش که شخمشم نیست . . . خار عمو . . . ییده می شه . . . (sm25)
یعنی عمه ی بنده . . . (sm51)
خسته شدم ... (sm81)