من ندیدمش. خوب اجرا میکنه انصافا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من ندیدمش. خوب اجرا میکنه انصافا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رادیوییه صداشو نشناختینقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی که پول نداره همینو بگیره کارش را میفته وب گردی فیلم موسیقی همه که غول نرم افزاری نمیشن مث بعضیا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخ احتمالا شنیدم صداشو (sm54)نقل قول:
رادیو جوان بیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چنین مجنون چرایی
من چه دانم ... (sm50)
ماله منم سلرون هستش مثلا می خوان چیکار کن تر دی مکس کار کنن یا گیم سازی کنن (sm2)نقل قول:
(sm120)خواستی بروز کنی الان وقت خوبیه برای سوکت 1150 اما اگر 1151 میخوای بهتره صبر کنی کیبی لیک داره میاد بهینه شده همین اسکای لیکهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای سوکت 1150 تقریبا همه چی اروزن شده مادربرد پاور هارد رم که خیلی نصف شده ! پردازنده تغییر انچنانی نکرده
(sm2)
(sm27)