اين لوبيا و يكي ٢ تا يوزر كه سره همين قضيه بود من بودم
اون يوزراي عمو و داداش و باباي پاشايي هم من بودم
اون ترلان پروانه هم سره قضيه اون كسخل كه خودشو جاي ارسلانه كوني جا زده بود هم من بودم(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اين لوبيا و يكي ٢ تا يوزر كه سره همين قضيه بود من بودم
اون يوزراي عمو و داداش و باباي پاشايي هم من بودم
اون ترلان پروانه هم سره قضيه اون كسخل كه خودشو جاي ارسلانه كوني جا زده بود هم من بودم(sm2)
عجب اعترافاته سنگيني
خيلي باحالم من(sm2)
ديوث خوابم گرفت باي(sm2)
دهنت سرویس (sm30)(sm30)(sm30)
(sm50)
نداره اینی که تو میگی ! تازه برعکسم هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لعنت به این نت ما (sm3)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی میگی تو(sm2)
آرزوم این بود اگه پول داشتم یه مغازه سخت افزار میزدم بهترین برند ها رو میاوردم بهترین و بالاترین و متوسط واسه کاربرای خونگی (sm50) (sm172)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توماس (sm172) این بود آلبوم ؟ (sm89)
آلبوم بعدی هم آلمانیه همش ایچ دیچ میکنه به درد نمیخوره که (sm35)