تو هم زیاد نخند دامن کشان میبرمت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
تو هم زیاد نخند دامن کشان میبرمت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببخشید (sm172) جور دیگه ای میگم ! تو هنوز مشخص نکردی گیرنده ای یا فرستنده یا دو فرکانسه ! دیروز گفتی هر سه تا کار رو با هم انجام دادم ، من در خلقتت شکوفایی دیدم (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب دیگه یه وقتایی زیاد پر میشه باید تخلیه کرد (sm2)از لحاظ روانشناسی ثابت شده این عمل منتها ن دیگه هر روز ماهی یه دفه میگن لازمه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهنگو گوش کنین ، فضای خیلی خوبی داره
کجا میبری عزیز ؟! من از خدامه تو منو ببری (sm51) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)آخه روز و شب فرق داره دیگه (sm2)هر سه مورد در طول شبانه روز (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به موسه اهدات میکنم (sm2)نقل قول:
نع جواب قانع کننده ای نبود (sm2)نقل قول:
پُر میشه ؟ تو ؟ (sm120) دستگاه مکش انداختی چیزی تهش نمونه (sm2)روانشناسی رو نابود کردی رفت(sm2)نقل قول:
کانون روانی های روان پریش (sm70)نقل قول: