رفتم تو هواداری آرزانتین همه از دم بارسلونایی هستن (sm1)
نمایش نسخه قابل چاپ
رفتم تو هواداری آرزانتین همه از دم بارسلونایی هستن (sm1)
ارژانتین 2002 چه تیمی بود (sm50)2006 هم بد نبود ولی 2014 و 2010 (sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربون تو ، بیا اونطرف قربونم برو :))نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جووووون بزن ، خودم مشتریتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بریم اونطرف
بعضي جاهاش خيلي لوس بود ديگه (sm25)نقل قول:
اره اونجاش شوشرو در اورده بودن ديگه انگار طرف .....
نظرم به وثوق نزدیکه ! (sm98)
عادل از دونگا سوال میکرد اونوقت حواسش به همه چی بود جز دونگا (sm14)نقل قول:
بیچاره همش به جاودانی نگاه میکرد جاودانی هم میموند تو رو دربایسی چش ازش ور نمیداشت (sm14)
بازی با آرژانتین برزیلیا آبودانیی میشن :))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند باری جاودانی به عادل تیکه انداخت عادل خوشش نیمود(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا اونجا که گفت بازی شما رو عادل گزارش میکرد شانس نیاوردید(sm70)
منو میفرستین اونور اینجا زر میزنید؟
من هر دو طرف هستم
اما شما اینطرفید
لاشی جام جهانی تاپیک داشت (sm3)