وقت نکردم برم بگیرم ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
وقت نکردم برم بگیرم ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بدجور تایید (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
اوایل یادمه سیاوش ی اهنگ ریده داده بود.. من اومدم گفتم رید... باهام درگیر شدی(sm2)تو تعصب نداری؟ پیرمرد... بچه دار شدی حالا واسه من تریپ ادمای خونسرد رو در میاره(sm2)نقل قول:
تو انگار خوب بشو نیستی.. چقدر از شادمهر میخورینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه شادمهر خالتوره منصور چیه؟؟؟ حتما استاد پاپ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا من اسمی از شما آوردم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت مشکل داری و دنبال داستان میگردی ، تو دنیای مجازی هم باید گیر یه فاحشه مغزی مثل شما بیوفتم ...
چرت میخوای بگی برو تو همه ...ویله شادمهرتون با طرفداری شیکتون در میون بزار ...
القاب خودتو ب کسی نسبت نده...برو همون حضرت استاد یزدانیتو گوش کن کاری هم ب خواننده های دیگه نداشته باشنقل قول:
اتفاقا این الفاظ واسه اینجا خوبه... تو تاپیک شادمهر کسی ب کسی فحش نمیده ولی اینجا...نقل قول: