یکی از دوستان پرسیده بود تنظیم حق شناس با پیام شمس بوده اون کل تنظیم هاشو فقط میده به پیام (:
نمایش نسخه قابل چاپ
یکی از دوستان پرسیده بود تنظیم حق شناس با پیام شمس بوده اون کل تنظیم هاشو فقط میده به پیام (:
در کل فقط مهدی یراحی خوب بود بقیه چیز جدید ندیدم ازشون (sm118)
ایمان قیاسی عذرخواهی کرد از طرفدارای محسن که اهنگ محسنو خوند(sm50)
ممنون از این که نظر سنجی رو گذاشتی (sm59)
ممنون که ریدی بهم(sm86)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm86)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتوگوی سایت موسیقی ما با خوانندگان آلبوم «من و ما 1» - 2
ایمان قیاسی: از طرفداران «محسن چاوشی» عذرخواهی میکنم!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غير از اين 4 نفر ( ايمان قياسي ، امير مسعود ، احسان حق شناس ، عرفان معماري ) البوم خوبي بود قابل تحمل بود
امیر مسعود :«من و ما» حمایت بزرگی از خوانندگان جوان می کند
«من و ما» باعث کشف استعدادها می شود