زمان دقیقی نگفتننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsen140 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی یه هفته تا یه ماهه باید پخش کنن
نمایش نسخه قابل چاپ
زمان دقیقی نگفتننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsen140 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی یه هفته تا یه ماهه باید پخش کنن
شعر خیلی درب و داغانهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره خیلی داغونه(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خودم زیاد از این اهنگش خوشم نیومد (sm54)
رامینم به خاطر اینکه شکست عشقی خورده اینو خونده (sm88)
(sm50)
هر جا هوا صافه این خونه بارونه
اهنگ نگفته هام پویا بیاتی با اهنگسازی رامین بیباک
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احساس من احساس خوبی نبود(sm81)
سلام محمد حسین جان لینک البوم سو تفاهم مشکل دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammadho3in [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قچنگ بود(sm19)(sm120)
اهنگ جدید قشنگ بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]