(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نبودی مرد اين ميدون نبودم... از اين عشقی که بين ماست ميگم!
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نبودی مرد اين ميدون نبودم... از اين عشقی که بين ماست ميگم!
من... میمیرم از این آب مسموم... اما اونکه مرده از عشق تا قیامت هرلحظه زنده ـس... (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای امشب کافیه فردا باس برم شرکت 5ساعت وقت دارم بخوابم... (sm27)
شب خوش(sm10)نقل قول:
روز خوش (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط M.GCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرین شعر همینه دیگه!؟نقل قول:
ساده بگم ساده بگم دهاتی ام
اهل همین نزدیکیها
همسایه روشنی و هم خونه تاریکیها
بلی:))نقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آهای خبر نداری دلم داره میمیره
همدم بی کسی هام تو بی کسی اسیره
همه گفتن بی وفایی ...ولی اعتنا نکردمنقل قول:
مرد برای هضم دلتنگیاش، گریه نمی کنه قدم میزنه(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا که همش تو رویاست بذار دلتنگت بمونمنقل قول:
مرگ بیداری برا من اینو خیلی خوب می دونم