امیر به کوروش بگو دی جی بگیره
نمایش نسخه قابل چاپ
امیر به کوروش بگو دی جی بگیره
بعضی ترک ها انقدر میکس و مسترش ریدمانه که فکر می کنه تو آفتابه وکال گرفتن (sm3)
الان فهمیدم.اون تیکه نبض احساس رمیکس تنگه همین رمیکس اصلیست
ولی چی عزیزم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا حرف دلتو نمیزنی سبک بشی؟(sm74)
میخوای تک ترکه مهمون رو بزارم لا ریمیکس بزنی ترکه اختصاصی؟(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]• [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]من دانلود کردم گوش کردم حالا پولمو میخام[COLOR=rgba(0, 39, 59, 0.34902)][/COLOR]
•
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
•
به اشتراک گذاری ›
(sm2)
سرور بیپ تونز ریده همه میگن پولمو بده (sm2)
آدم باید خودش بالا سر کاراش باشه ... به نظرم اصلن نباید پخش میشدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچکدوم از ترک های جدید حال و هوای کارای پاشایی رو نداره ... میکس هم که قربونش برم دست به دست تنظیم عزمشونو جمع کردن که تر بزنن به کار
بلخره حرف دلتو زدی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل اینه که من برم واسه تو از بازار لباس بخرم (sm3)
به شدت مخالف پیدا کرده بین طرفدارای مرتضی...با تموم دوستای مرتضی هم به اختلاف خورده مخصوصا مهرزاد امیرخانی....اگه فکر این باشه که خوندن و ادامه بده بدجوری خودش و خانوادشو از اینم خراب تر میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]