پروانه ها وقتی که می سوختن
تقدیرتو دوختن به تقدیرم
هر وخ دلت می گیره می سوزم
هر وخ دلت می سوزه می میرم
(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
پروانه ها وقتی که می سوختن
تقدیرتو دوختن به تقدیرم
هر وخ دلت می گیره می سوزم
هر وخ دلت می سوزه می میرم
(sm50)
بچه ام عاشق ِ چشم ِ شکلاتی شده ام
پا زمیـــن کوب ِ لب ِ آب نباتی شده ام
بس کــه ایـن عشق درآورده بــه زانـــو من را
چند وقتی ست که دلبسته ی ِ تاتی شده ام
خنده های ِ تو بـــه من سرکشی آموخته است
بی جهت نیست که شورشگر و خاطی شده ام
زیر ِ بازارچه چون قیصر ِ چاقــو در دست
خسته از اینهمه دلتنگی ِ لاتی شده ام
حالی ام نیست فقط دست ِ تو را میخاهم
گم در این شهر ِ شلوغ ِ قر و قاطی شده ام
فکــر ِ من نیستی و من به تو می اندیشم
دلخوش ِ حس ِ قشنگ ِ تله پاتی شده ام!
جای ِ دوری نرود یا بــه کسی برنخورد
دختر ِ خان! تو ببخشم که دهاتی شده ام
قرعه ی ِ من به تـو هرگز نرسیدن افتاد
من که قربانی ِ بغض ِ طبقاتی شده ام
شهراد میدری
(sm27)
من تا 4 هزار اومدم بعد نتایجو خرکی زدم که یوهو خیلی بیام پالیین که یوهو ریدم رفتم بالای 300 هزار (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70) تازه من اون سری که شبکه ورزش میداد حواسم نبود اس نزدم !!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)هفتا
(sm29) اميدوارم سر آرژانتين هم چنين بلايي بياد
ولي نيمه دوم ضايع بود كه آلمان شل كرده بود (sm2)
دمت گرم قشنگ بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رییس جمهور برزیل:مردم برزیلو یه جوری ساکت میکنیم
جواب ابادانیارو چی بدیم؟
(sm2)
(sm2)فردوسی پور : حالا اگه برزیل صعود کرد فینال یه گزارش از ابادان پخش میکنیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اوف عجب فیلمی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن شریفیان (sm101)
البوم سیراف : خاک خورشید
البوم دینگومارو : ناگهان
(sm70)دقیقا خوشحالی شما بابت داعش واس چیه ؟
(sm100)
(sm50)مجید انتظامی چرا دیگه موسیقی متن کار نمیکنه
دیروز ماه عسل فوق العاده بود
دختره عجب روحیه ای داشت (sm50)
این البوم جدید محسن شریفیان و لینکش و ندارین؟
مرسی امیر
(sm74)دیگه در کنار هم نیستن
همونطور که آرمین و رضایا دیگه کنار هم نیستن (sm2)
(sm35)نوازنده همون گروهیه که قبلا کنسرتشو گذاشتم همه اهنگای البوم نیمه تاریک ماه رو اجرا کردن یادتونه ؟ جان پتروچی و رفقا
(sm29)
(sm2)
خسته از انقلاب و آزادی فندکی درمی آوری شاید
هجده تیر بی سرانجامی توی سیگار بهمنت باشد ...
(sm50)
محسن پیام داد آهنگ زوذتر پخش میشه (sm55)
؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
3lum ..
الی این فیلمه جانی دپ اومد !!!! (sm118)
transcendence
این بود زندگی زودتر میاد (sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتی موزن دیرو یه کتاب جملات عاشقانه میخوندم توش یکی از شعرای محسن بود ..
آن زمان که خبر مرگ مرا می شنوی .. (sm50)
چقد وکال موزن تو ماهی سیاه کوچولو خوبه ..
عجیبه تو این تایم کم کیفیت کار بالاس ولی اینطوری حالت عادی میکسا ریده ..
من میگم کپک از عمد اینطو میکنه آلبوم بیشتر تو چشم باشه ..
بسته کامل میکروتیک با 30 درصد تخفیف 140
محسن چرا واسه این ترک دوباره پیام داده .....یدونه اولی گفت چهاردهم
یدونه هم امروز داد گفت به زودی
کجا گفته ؟ اس داده ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره اکبر
اره دیروز گفت 14 امنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز امروز پیام داد به زودی(sm55)
به زودی ینی قرار نیس منتشر شه !!!! (sm30)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط .ALI.AZAD. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93)نقل قول:
خو گفته به زودی دیگه نگفته که زودتر (sm29)
فکر کنم میخواد زودتر اهنگو بده اونوقع ترافیک بیشتره البوم هم میاد درگیره ...