(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برو از خدا بترس لاشی (sm59)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای اعیاد و جشن ها دو بیت شعر میگیم و همراه با عکس کیون ممر به عنوان سورپرایز و هدیه پخش میکنیم (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادی بکنیم از این متن (sm2)
شنیدم که رستم فلان کاره بود............... (جنگجو )
فلان جای ایشان کمی پاره بود.................... ( آرنج )
دو دستش همیشه فلان جاش بود .....................( کمر )
فلان چیز او تا نک پاش بود..................... (شمشیر )
... ... چو راه فلانش همی تنگ شد....................... ( حوصله )
فلان با فلانش سر جنگ شد ...................( عقل و احساس )
چو رستم فلانش همی راست شد................... ( عذم و اراده )
فلان کردنش خوردن ماست شد.................... ( جنگ)
فلان جای ایشان کمی پاره بود(sm2)
بسیار خوب و پسندیده س (sm14)نقل قول:
بی نام : بهتر نیست موهای خود رو مرتب و کوتاه کنید؟
رضا يزداني : نه. این جوری به من می*آید.
(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این میثم مروستی مگه تنظیم هم می کنه (sm55)
نوازنده بود که
صداشم تو مایه های خواجه س (sm14)
آلبوم بعدي رضا يزداني
يغما گلرويي
انديشه فولادوند
علي كمارجي نژاد
بهروز پايگان
چه شود
(sm29)
آره تنظیم هم میکنه ، ماجرای مروستی رو کی گفت اکبر ؟
(sm18)نقل قول:
ميثم مروستي موزيسين خوبيهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمق چسبيده به ويولن و فقط افتاده در .ون خواجه (sm3)
محسن اون پایین کمین کرده اسم طرفو بگم از آلبوم حذفش کنه (sm2)نقل قول:
میثم یوسفی (sm14)
متنفرم از این که یغما دوباره داره با این گوزو کار می کنه (sm3)نقل قول:
(sm17)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] از دیوث دلخور من (sm70)نقل قول:
خود ميثم يوسفي بوده (sm2)
میثم یوسفی و حسین غیاثی تو کیونشون عروسیه که محسن شعراشونو خونده (sm14)
(sm2)
میگه 2 تا من 2 تا حسین 3 تا روزبه 20 تا صفا معلوم نیس چی میشه (sm2)
(sm2)
1 حسین غیاثی
1 میثم یوسفی
2 روزبه بمانی
8 حسین صفا
(sm29)
لاشی میگه اسم آلبومم گویا ارشاد گیر داده و عوض میشه و فلان
میگم نه بابا چن روز پیش گفت دیگه عوض نمی کنم بعد گفت من 6 ماهه خبر ندارم (sm2)
(sm2)
خب این دیوث خبرای 6 ماه پیشو داده اسکول کرده مارو دیگه (sm2)
(sm2)نقل قول:
(sm2)ميثم شاسكوله . يه بار ازش درباره ي نقد سوال كردم يه چرت و پرتي بهم جواب داد كه تا دو ساعت كف زمين پهن بودم از خنده
حسين غياثي بهتر جواب ميده (sm59)
آلبوم پاييز مياد (sm29)
امشب دلم بدجور آشوبه دستاي تو صد سال ازم دورن
توي دلم يه پادگان سرباز انگار رختاشون رو ميشورن
(sm50)
2 ماهش محرم و صفره محسنم توو این ماها آلبوم نمیده (sm29)
افتتاحیه جام جهانی بی بروبرگرد (sm59)
بذاريد يه چي واستون بذارم بخندين فقط
(sm29)
نوید گزارگه ت به مشکل بر خورد ؟ (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
قاصد روزهای بارانی پیچ وخم های یوش هم هستم
نه فقط " بوف کور " و " سنگ صبور " ، " ابر شلوارپوش " هم هستمافقی نیست ، سو به سو چشمم ، رمزشب چیست ؟ سر به سر دهنم
ازشنیدن بریده اند مرا بیخ ، تا بیخ گوش هم هستم
چوب در دست و سنگ در مشتم سگ ولگرد را زدم کُشتم
قاتل گربه های اشرافی ، کاشفِ مرگ موش هم هستم
قیصرم ، زارممدم ! اصلا همه ی مردهای غیرتی ام
شب کبریت ها تمام که شد ، دخترخود فروش هم هستم
چه کسی سر کشید مستت را ؟ نیمه شب شد گرفت دستت را
چه کسی ؟ لا اله الی الله ! مجلس عیش و نوش هم هستم
یونس کله شق ماهی گیر ، یوسف زشت روی بی تعبیر
از پدر سر بریده اسماعیل ، خضرسبزی فروش هم هستم
دوش دیدم ملائک آمده اند و در دخمه ی مرا زده اند
مستحب است غسل ، با این حال تا سحر زیر دوش هم هستم
تا کتم را بگیرم از گیره و بیاویزم از شبی تیره
قاصد روزهای بارانی پیچ و خم های یوش هم هستم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
(sm2) دیوث (sm2)
اول گفته خیلی بی تربیتی بعد نوشته ک*ر تو اول و آخرت (sm2)
باع (sm29)
(sm2)نميشد چيزي بهش نگينقل قول:
بانوي من امشب ترانه سازي كن
با اين شب وحشي دوباره بازي كن
(sm50)چيزي بگو محمدامين
اي جان (sm51)
این یارو ریده به فروم