(sm140)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm140)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا مهناز افشار زایید ؟
من به شخصه تا محل ورود و خروج بچه رو نبینم باور نمیکنم
آنگه که من جدایم زِ یار
در دسته من گلنار است و در دسته یار خیار !
عجب حال تخیلی دارم
برم قیلون بار کنم و بیام
میلاد دادا نگو که امروزم شکست عشقی خوردینقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
+18
نقل قول:
نه
غروب خواب بودم خواب مامانم رو دیدم
ماشالله ماشالله (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقت کردین بسته های سس ( هزار جزیره و فرانسوی و ... ) وقتی دارن تموم میشن چه صدای ضایعی میدن ؟!؟!
.
.
.
در جدیدترین اکتشافاتم کشف کردم اینا همه کار استکبار جهانیه برا اینکه صدای گ*و*ز بین ما عادی شه و دیگه به این پدیده ی زیبا نخندیم و شادی ها بین ما کم رنگ بشه ، کم کم افسرده بشیم و در نهایت از افسردگی دق کنیم و بمیریم
یه همچین آدمای کصافتتتتتتین این استکبار جهانی
آمریکا ، خون جوانان ما میچکد از چنگ تو (کصافطططط )
آتی ـمون دختره... اخلاقاش یکم پسرونه ـس (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مینا خانومم که سرور ماس (sm10)
فدا بشم داش (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خداش بیامرزتش (sm127)
خدا بهت صبر بده دادا (sm50)
ﻧﺎﻣﻪ ﺷﻮﻫﺮ ﺑﻪ ﺯﻧﺶ :
ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺍﯾﻦ ﻣﺎﻩ ﻧﺘﻮﺳﺘﻢ ﺣﻘﻮﻗﻢ ﺭﻭﺑﺮﺍﺕ ﺑﻔﺮﺳﺘﻢ
ﻋﻮﺿﺶ 100 ﺗﺎ ﺑﻮﺱ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﻡ
ﺟﻮﺍﺏ ﻧﺎﻣﻪ ﺯﻧﺶ:
ﻋﺰﯾﺰﻡ ﺍﺯﺍﯾﻨﮑﻪ 100 ﺑﻮﺱ ﺑﺮﺍﻡ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩﯼ ﻣﻤﻨﻮﻥ ، ﻣﻨﻢ ﺍﻭﻧﺎﺭﻭ
ﺑﻪ ﺷﺮﺡ ﺯﯾﺮﺧﺮﺝ ﮐﺮﺩﻡ
- ﻣﻌﻠﻢ ﺑﭽﻪ 15 ﺑﻮﺱ
- ﺻﺎﺣﺒﺨﻮﻧﻪ 30 ﺑﻮﺱ
- ﺑﺎ ﺳﻮﭘﺮ ﻣﺎﺭﮐﺖ ﺳﺮﺑﻮﺱ ﺑﻪ ﺗﻔﺎﻫﻢ ﻧﺮﺳﯿﺪﯾﻢ ﯾﻪ ﺟﻮﺭ ﺩﯾﮕﻪ ﺣﺴﺎﺏ ﮐﺮﺩﻡ
- ﺁﻗﺎ شهروز ﻣﯿﻮﻩ ﻓﺮﻭﺵ ﺑﻮﺱ ﻧﻤﯿﺨﻮﺍﺩ، ﺑﭽﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ
- ﺍﮐﺒﺮ ﻗﺼﺎﺏ ﻗﺰﻭﯾﻨﯿﻪ، ﺍﻭﻧﻮ ﻣﻮﻧﺪﻡ ﭼﯿﮑﺎﺭ ﮐﻨﻢ زده به حساب اصرار داره باخودت حساب كنه...
12تا مازراتی خریدم برای بچه های گروم فاکتورشم موجودِ خواستید رو کنم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبه من عکس از داخل ماشینم میذارم واستونا...(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAVI [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آکورا ام دی ایکس 2016
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگران نباش همه پسرا بالای 165ـن برای نگاه کردنت واقعا باید سرشونُ پایین نگه دارن (sm10)نقل قول:
ﺧﻮﺍﻫﺮﺯﺍﺩﻩ ﯼ 4 ﺳﺎﻟﻢ ﺑﻌﺪ ﺍﯾﻨﻜﻪ ﺭﯾﺪﻩ ﻭ ﺷﺴﺘﻨﺶ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﺎ ﺣﻮﻟﻪ ﯼ ﺻﻮﺭﺗﻢ ﺩﻡ
ﻭﺩﺳﮕﺎﻫﺸﻮ ﺧﺸﻚ ﻣﯽ ﻛﻨﻪ
ﻣﺎﻣﺎﻧﺶ ﺍﺯﻭﻥ ﻃﺮﻑ ﺩﺍﺩ ﻣﯽ ﺯﻧﻪ ﺍﻭﻥ ﺣﻮﻟﻪ ﻛﺜﯿﻔﻪ ﻧﺰﻥ ﺑﻪ ﺧﻮﺩﺕ
آقا درسته دارم میبینم ؟؟؟ ساوندکلود فی.لتر نیست
سايت اينترنتي قزوين:افتتاح شد !!
.
.
.
.
.
.
.
.
خمشو خمشو خمشو.دات کــ.ون،آخ جون.واي كــ.ون.دات آی وای
صابر اسم تاپیک رو یه چی دیگه بذار که گویای تاپیک باشه به نظرم اینجوری بهتره ولی اسم پیشنهادی ندارم.(sm127)
نه هیتلره بعضی اوقات اینجوری میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حیف اون مــ.مه هایی که الان روشون خوابیدین دارین دینی و زيست میخونین ..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
بدین ما ازشون
نگهداری کنیم ...
شما هم با خيال راحت درستونو بخونيد
والا ديــ.وثاي خسيس
ﺑﺮﮐﺎﺕ ﻣﻤﻪ ﻭ ﻧﻘﺶ ﺁﻧﻬﺎ ﺩﺭ ﺑﺮﻃﺮﻑ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﻫﺎ:
ﺍﯾﻦ ﻧﮑﺘﻪ ﺷﺎﻣﻞ ﭼﻼﻧﺪﻥ، ﻟﯿﺴﯿﺪﻥ ﻭ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﻣﯿﺒﺎﺷﺪ
ﺳﺎﯾﺰ 65: ﺭﻓﻊ ﮔﻠﻮ ﺩﺭﺩ ﻭ ﺳﺮﻓﻪ ﻫﺎﯼ ﺧﺸﮏ😕
ﺳﺎﯾﺰ70: ﺭﻓﻊ ﺳﺮ ﺩﺭﺩ ﻭ ﺩﺭﺩﻫﺎﯼ ﻣﻔﺼﻠﯽ😯
ﺳﺎﯾﺰ75: ﺣﮑﺎﯾﺖ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﺪﻥ ﺍﯾﻦ ﻣﻤﻪ ﺍﺯ ﻧﺰﺩﯾﮏ ﺑﺎﻋﺚ ﺍﻓﺰﺍﯾﺶ ﻧﻮﺭ ﭼﺸﻢ ﻣﯿﺸﻮﺩ، ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺁﻥ ﻫﻢ
ﺑﺎﻋﺚ ﺭﻓﻊ ﺩﺭﺩ ﮐﻤﺮ، ﮔﺮﺩﻥ، ﺑﺎﺯﻭ ﻭ ﮐ.ﻮﻥ ﻭ ... ﻣﯿﺸﻮﺩ
ﺳﺎﯾﺰ80: ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﻫﺎﯾﯽ ﻫﻤﭽﻮﻥ ﺳﺮﻃﺎﻥ، ﺁﺳﻢ، ﺳﯿﺎﻩﺯﺧﻢ ﻭ ﺳﻞ ﺭﺍ ﺑﺪﻭﻥ ﻋﻮﺍﺭﺽ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﻣﯿﮑﻨﺪ😋
ﺳﺎﯾﺰ85: ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺍﯾﺪﺯ ، ﭘﺎﺭﮐﯿﻨﺴﻮﻥ، ﺁﻟﺰﺍﯾﻤﺮ ﻭ ﺗﻤﺎﻣﯽ ﺑﯿﻤﺎﺭﯼ ﻫﺎ ﻣﯿﺸﻮﺩ
ﻭ ﺳﺎﯾﺰ 90 ﮐﻪ ﮐﻮﺭ ﺭﺍ ﺷﻔﺎ ﻣﯽ ﺩﻫﺪ ﻭ ﻓﻠﺞ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺣﺮﮐﺖ ﻭﺍ ﻣﯽ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﺍﮔﺮ ﻫﻤﯿﻦ ﺳﺎﯾﺰ 90 ﺩﺭ ﺳﻦ ﺯﯾﺮ ۲۰ ﺳﺎﻝ ﺑﺎﺷﺪ، ﻣﺮﺩﻩ ﺭﺍ ﺯﻧﺪﻩ ﻣﯽ ﮔﺮﺩﺍﻧﺪ.
عمو ممه باز (فوق تخصص خواص ممه) )😄😄😄😁😁😁😜😜😜😃😄😄
اکثر بچه ها فهمیدن تاپیک اومده اینجا یه چن نفری نمیدونن که یه پست میزارم تو تاپیک قبلی که مشکل حل بشه.نقل قول:
نوشته اصلی توسط SADEGH-92 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم پیشنهاد بدین دیگه به خودم که باشه میزارم صابر و یاران (sm70)
دنا 2016 فــــــــــــــــــــــول عاپشننقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دختره ممه داره قد توپ بسکتبال بعد میگه:
نمیدونم پسرا عاشق چی من میشن...
.
.
.
.
عاشق موهای دماغت!
بیشعور ممه هات میتونه داعشو بدون درگیری شکست بده
تو نیـــــــــــستے
اما یـــــــــــادِ تو…
ســـــــــــانت ب سانت ب کــ.یرم اضـــــــــافه میکند …! ツ
باور کنیــــــــــد عاشقانه س فقط فنِ بیانم خیعلــــے تــ.خمیـــــــــه میدونم :|
ﺍﯾﻦ ﺳﻮﺗﯿﻦ ﺍﺳﻔﻨﺠﯿﺎ ﮐﻢ ﺑﻮﺩ!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
تازگیا ﺷﻮﺭﺗﺸﻢ ﺍﻭﻣﺪﻩ...
ﻭﺍﻻ ﺩﺭﺳﺖ ﻧﯿﺴﺖ...
ﺑﻼ ﺩﺭﺳﺖ ﻧﯿﺴﺖ...
ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺣﺮﺍﻣﻪ...
ﺧﺎﻧﻤﯽ ﮐﻪ ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯼ ﺷﻮﻫﺮ ﮔﯿﺮﺕ ﻣﯿﺎﺩ ﺍﺯ ﮔﻮﺷﺖ ﺳﮓ ﻫﻢ
ﺣﺮﻭﻣﺘﺮﻩ ..
ﺁﺩﻡ ﺑﻪ ﻫﻮﺍﯼ ﺟﻨﯿﻔﺮﻟﻮﭘﺰ ﻣﯿﺎﺩ ﺟﻠﻮ
ﻭﻟﯽ ﺑﺎﺏ ﺍﺳﻔﻨﺠﯽ ﮔﯿﺮﺵ ﻣﯿﺎﺩ!!!!
قابل توجه دوستانی که در ایام امتحان هستند
+85
یــــــــــه کــــــــــاسکو دارم سوالات دینی و رياضيو بلده...
کی میــــــــــاد خونمون..نشونش بدم...؟؟؟
چند تا نصیحت مهم وخوشمزه
تو زندگیت مثه قیمه نذری باش که دیگران برای بدست آوردنت از جون و دل مایه بذارنتو زندگیت مثه کله پاچه باش که هر کسی وسعش نرسه بخورتتتو زندگیت مثه نیمرو باش نه املت که واسه خودت دوست داشته باشن نه گوجت
تو زندگیت مثه پیاز باش که حتی در حال خورد شدنم اونقدر قویه که اشک همرو در میاره
تو زندگیت مثه خیار باش هر وقت خوبی کردی یه تلخیم بکن که پرو نشن
تو زندگیت مثه آبگوشت باش که با سیلی صورتش سرخ نگه داشته همش نخود و لوبیاس ولی اسمش آبگوشت نه آب نخود
تو زندگیت مثه پشمک باش که بر خلاف اسمش خیلی خوشمزه ونرمه
تو زندگیت مثه انار باش همیشه در هر شرایطی نظم و دیسیپلین داشته باش
تو زندگیت مثه قرمه سبزی باش که بوی حضورت همه جا رو پر کنه
(sm50)(sm50)(sm50)نقل قول:
دختره ساعت 10 اومده در كلاسو زده ميگه استاد ميشه بيام تو؟
.
.
استادم گفت بيا بشين ولي ميدوني كه من تاخيري ميزنم!؟؟!!!!!!
دختره: واي استاد خيلي لاشي اي !! صد دفه بت گفتم سركلاس انقد تابلو نكن باهميم!!!!!!!!!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ماكه از پنجره پريديم بيرون!!!!!!!!!!!!!!!!
يه سري هم بي سرصدا پا مرغي رفتن بيرون از كلاس
استاده هم جوهر ماژيك وايت برد و خورد همونجا تموم كرد :))))))))))))))))!!!!!!!
مهریه جدید خانمها
1394 لیتر بنزین ! آیا وکلیلم ؟..
.
عروس رفته بشکه بیاره !!!
هرکاری میتونید بکنید زودتر پیر بشید
.
.
.
.
.
.
خونه سالمندان هنوز مختلطه
هیییییییس! فریاد نزنید مکارم میفهمه!!!
واااااااااااااااااااااااا اای هیچیه تابستـــون بـــَـــد نیست که ...
فقطــــــ اونجــــــاش بده که وسطـــه ظهـــر با دوست دختــرت قراردخــ.ولگذاشتی ...
بعــد پیاده بیاد خونتـــون ... یهــــو شلوارشو ( مخصوصا تپل باشه ) در بیاره و لا پــــــاشو باز کنه ... اوووووووووووووووووووووووو ووه چـــه بویی به مشـــامـــِـــت میخوره ؟
تازه یه مــــــــایع لـــَـــزِج رو میبینی :)))) خخخخخ
اینـــا هیچی ... بدتر از همه اینــه لاپات عرق ســوز بشه تو تابسون :))) گــُشاد گــُشاد راه میرین :)))
متاسفانه ﺗﻤﺎﻡ ﭘﺮﻭﮊﻩ ﻫﺎﯼ ﻋﻤﺮﺍﻧﯽ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻧﺼﻔﻪ ﻭ ﻧﯿﻤﻪ ﺭﻫﺎ
ﺷﺪﻥ
ﺑﻪ ﺟﺰ .…
.
.
.
.
.
.
.
ﺁﺳﻔﺎﻟﺖ ﮐﺮﺩﻥ ﺩﻫﻦ ﻣﻠﺖ ﮐﻪ ﺑه حمد الله،با تمام ﻗﺪﺭﺕ ﺍﺩﺍﻣﻪ ﺩﺍﺭﻩ
سلام (sm10)
میگم به امیر بگید تاپیک مهم کنه اونطوری بازدید هم بیشتر میشه(sm111)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا نگران بودما (sm72)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)