نع یادم نیس ، احتمالا پاکیدنت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط catalanism [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
نع یادم نیس ، احتمالا پاکیدنت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط catalanism [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره منم وسه همین دیگه نرفت گانجا تحریمشون کردم(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pouriya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم یه پوریا میشناختم، فکر کنم آواتارت مرتضی پاشایی یا اون ویلونه بود. دقیقا یادم نیست. شما توی پیچ علی عبدالمالکی فعال نیستی؟؟ اوناجا هم منو بلاک کردن(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pouriya [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام پوری (sm128)
یس خود دیوثمم(sm2) اون ویولن هم گانجا زده بود(sm178)ویولنش تو کص دارابینقل قول:
نوشته اصلی توسط 8813222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عه عمرون تو هم اینجایی (sm54)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط EmranMusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
من همه جا هستم (sm155)
شخمی ترین سایت بود روزی یجاش خراب بود (sm81)(sm59) دیگه چون از قدیم بودیم عادت کردیم(sm178)نقل قول:
دیگه مردم پس کی میاد؟(sm178)(sm178)(sm178)
beeptunes فک کنم 8.30 بذاره!!!
هرکی میخواد اینترنتی بخره یاعلی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال آپلود توسط ادمین
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)(sm118)(sm118)( sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mjnorthern [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
اینم آهنگ گلم از من ب یادگار داشته باشین (sm25)(sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
مرسی داداش پوری (sm127)
قربونت داداش(sm74) (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط EmranMusic [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس کوش آلبوم(sm77)
آلبوم اومد روی بیپ تیونز. برید سراغش .
بی تو خیابونا گم می کنن منو ...(sm81)
(sm127)(sm10)
فعلا کدهای همراه اول اوکی نیست. فکر می کنم تا شب اوکی میشه.
ترک همسایه (sm74)
انصافا موزیک ما داره تبعیض قائل میشه. هنوز خبر انتشار آلبومو نذاشته.
انصافا ترکوندههههههههههههههههه اند اهنگ خوب داره نمیشه بگی کدوم بهترهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 8813222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اول صبح موزیک ما خبر انتشارو نمی زنه
البوم یگانه رو هم نزدیک عصر گذاشته بود !!!!
قضیه اهنگ دختر چیه گنجا زده
ترانه بی جهت نیستو کی گفته تو البومش ؟؟؟؟؟؟
نقطه چین زده
مریم اسدینقل قول:
نوشته اصلی توسط M.E.H.Я[email protected] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هنوز گوش ندادم تا الان کلاس بودم(sm196)
خیلی ممنوووووووووووننقل قول:
خبر نداشتم مریم اسدی هم به لیست منشوریا اضافه شده (sm59)
سلام
آلبوم رو از کجا دانلود کنم ؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط ccfzdxfdsfsfsdf [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]