باور کنید این الیاس یه کیونی بیش نیست
از اونایی که صداشو تو اینستا نازک میکنه میگه سلام دوستان میدونید که من تو کار تبلیغات نیستم ولی اگه خواستید کارای زیباییتون رو انجام بدید برید پیش بیتا جون
این از اوناست
نمایش نسخه قابل چاپ
باور کنید این الیاس یه کیونی بیش نیست
از اونایی که صداشو تو اینستا نازک میکنه میگه سلام دوستان میدونید که من تو کار تبلیغات نیستم ولی اگه خواستید کارای زیباییتون رو انجام بدید برید پیش بیتا جون
این از اوناست
(sm2)
(sm2) [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اکبر ما بریم پاریس یا خودش میاد اسپانیا ؟ (sm120)
الان اسم البوم چی شد پ
ک...س باز ...
میرم هدر میشم ،
خونین جگر میشم
میرم تو نیستی ،
پرخاشگر میشم ... (sm50)
یه ماهه سر کاریم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا 3 تومن چن تا گوشی بوگو رئیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غیر اون چن تا شیائومی که می خوای بگی 1-2 تا برند دیگه ام بگی بد نیست (sm120) یه کم بالا پائینم اگه هست که می ارزه بوگو
باطری خوب و زیر 6 اینچم باشه که دیگه خیلی خوبه (sm120)
اگر طوفان هم باشی ، آه !
خسته تر از اینم مخواه
من از ویرانی می آیم ،
از نهایت ویرانی ... (sm27)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منبع دیمارتزیو (sm132)
مطمئنی می خواستی از الی نقل بگیری؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کل تیمو شخم زدن باو گوز تو کله شون
اره اون اسم البوم بود که نوشتم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تودیبو و راکی و پول خوبه دیگه
عه می گفتن دمبله و آرتورم هست علاوه بر اینا 100 تا (sm2)نقل قول:
برا منم بپرس (sm120) تا سقف 5 تومن ترجیحا سامسونگ A70نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه تازه دمبله باید قرضی میرفت که قبول نکرد تو قرارداد باشه ... بره هم برمیگرده فوقش دیگهنقل قول:
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Mil AD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لانا ... (sm50)
دوستان یکی لینک فیلم متری شیش ونیم رو داره بدذه؟
تلگرام دارم 720نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مورتوض بیه اینجا ببینقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرچی بخوایی توشه
هادول کروکودیل (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فن دایک(sm19)
توهم نمردی که هنو(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دارم سریال کره ای میبینم... توام ظاهر شدی... چه لحظه زیبایی(sm2)
چطوری چه کار می کنینقل قول:
نوشته اصلی توسط Soheil [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقای دنده عقب(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا توی داکیومنت هر چی تنظیمات پوشها رو درست میکنم باز بر میگرده به حالت بهم ریخته
چیکارش کنم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه بار از پشت به سیستمت بده ..
تو دادی درست شد؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو صب تا شب باس فایتای سیستم رو در میاری ما نرسیده میگیم بیخ .. !!!!
باز ی تجربه قبلی داشتی دیگه که این حرفو زدی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
گفتم یه بار از پشت به سیستمت بده 2 نقطه ..
تکمیلش میکنم :
یه بار از پشت به سیستمت بده شاید دلش برات سوخت ..
خو بده دیگه داداشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان این چیه به من دادی میگن لینگ بده آخ کیوننقل قول:
من به عنوان قدیمی ترین کاربر اینجا به شما دستور میدم که لینک متری شیش ونیم رو همی الان بهم بدید(sm50)
من تو رو ببینم جرت میدم تو چند ساله این سوالای ک.سشرت تموم شدنی نیستنقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
بگو بلد نیستم چرا مغلطه میکنی (sm70)نقل قول: