بهترینشو من نمیدونم ولی تیم داره ضربه میخوره از اون ور
نمایش نسخه قابل چاپ
بهترینشو من نمیدونم ولی تیم داره ضربه میخوره از اون ور
تو حمله خیلی خوبه اما دفاع اتوبانه (sm120)
من از پروژه قرار دادن پدرو در دفاع راست حمایت میکنم (sm120)
می تو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کمپینشو بزن لایک جمع کنیم (sm2)
تو حمله هم به درد نمیخوره ! فقط بلده الکی سانتر کنه ! هویج رو بزارن سمت راست بهتر از آلوزه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط reza67 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سانتا که همسر سابق آلوس(sm120) نیز هست، روز گذشته تایید کرد که در ملاقات با مدیران بارسا، پشنهاد جدیدی از آنها دریافت کرده است اما او امروز در یک کنفرانس مطبوعاتی مفصل، تاکید کرد که پیشنهاد باشگاه کاتالانی قابل قبول نیست و از وجود پیشنهادهایی از دو باشگاه دیگر، پرده برداشت
چه جوری هنوز مدیر برنامه هاش مونده ؟؟!!(sm120)
شاید خارجیا مسائل کاری رو جدا از مسائل شخصی میدونن (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لامصب نمیدونم چیه که فوتبالیست ها هر چقدر بیشتر خیانت میکنن ، زناشون بیشتر بهشون علاقمند میشن (sm2) تری ، رونی ، اشلی کول و هزاران نمونه دیگر (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسمی: بارسا درخواستی برای تجدید نظر کارت زرد سوارز مقابل سلتاویگو فرستاد.
آلبا چراغ سبز پزشکی رو دریافت کرد و فردا مقابل سویا بازی خواهد کرد.
فرمالن بازم نیست (sm98)