رمز ارز تلگرام و تلگرام بلاک چین در راه است
نمایش نسخه قابل چاپ
رمز ارز تلگرام و تلگرام بلاک چین در راه است
اگه اینجوری بخواد کار کنه یه عقب گرد براش به حساب میاد ، این لحن خوندن ، این مدل تنظیم ، واسه زمان ژاکت کارآیی داشت
گوه نخور بابا ..
عقب گرد رو امثالی مثل یزدانی دارن ..
این یکی از ترک های البومه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره ..
نه بابا آلبوم که فقط شعر کلاسیکه.صفا توش شعر نداره اصلا.نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتو کنترل کن هانی ، این کاری که چاوشی الان بهش رسیده رو یزدانی 20 سال پیش تمومش کرده ، هنوز جای روضه خونی ها با سرلک و ناله های شهرزاد زخمه ، بعد میای واسه من از این کاری که چند سطح پایین تر از چاوشی تشریف داره دفاع می کنی ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داداش خودتم اروم باش.اصن همه اروم باشین به حرف من گوش کنید : اقا لینک فیلم رستاخیزو میخوام(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چاوشی واسه من تو پرچم سفید خلاصه میشه ، هنوزم که هنوز درگیر عوض کردن خودش تشریف داره ، این همه تغییر اونم واسه کسی که به نوعی جریان ساز تشریف داره تو گنداب موسیقی کشور اگه عقب گرد نیست پس چی می تونه باشه