نگاه کن من چه بی پروا چه بی پروا
به مرز قصه های کهنه می تازم
نگاه کن با چه سر سختی توی این سرما
برای عشق یه فصل تازه می سازم
نمایش نسخه قابل چاپ
نگاه کن من چه بی پروا چه بی پروا
به مرز قصه های کهنه می تازم
نگاه کن با چه سر سختی توی این سرما
برای عشق یه فصل تازه می سازم
چرا؟ 4شنبه ها هم تعطیلید تازگیا؟ (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من برای زنده بودن جستجوی تازه میخواهم... خالی ـم از عشق و خاموش ـم های و هوی تازه میخواهم...نقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کویرم ای خدا با حسرت یک قطره آب
یه عمره که دریا رو میبینم تو سراب
بعد از تو تنها موندم و هیچ ** از حال من چیزی نمیپرسهاصلا مهم نیست که پیشم نیستی ، قرصام اگه باشن دلم قرصهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MAHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه آخر حرفا پر از حرفای ناگفته ست
همیشه حال ما اینه همیشه دنیا آشفته ست
ته صدام بعضی عجیبی خونه کردیته چشام رنج عجیبی لونه کردییه ادم خسته یه دست و پا بستهاین دنیا با من چه ها کرده ...نقل قول:
هجوم بن بست رو ببين هم پشت سر هم رو به رو
راه سفر با تو کجاست من از تو ميپرسم بگو
محک باران برا تو سنگین نیس ؟(sm25)
یه جوریه شده نوشته هام میرن تو هم .. (sm70)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محک نیست و ماهک ـه (sm70)
اسمم آتریسا هست
نه نیست. چطور؟ چجوریه مگه؟