[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)تو اون فیلمی که با ژولیت بینوش بودن خیلی منتظر بودم برن رو کار جالب میشد میلف با یانگر (sm2)
(sm50)
(sm51)(sm51)(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
يك شهر
يك خيابان
يك كافه
يك ميز
يك صندلي
يك فنجان قهوه
يك پاكت سيگار
و يك آدمي كه ديگر هيچ احساسی ندارد ... (sm50)
سخته که مرد روزای سخت باشی ... (sm50)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه میشه از این اهنگا لذت نبرد (sm50)
اختصاصی الی (sm59)
(sm224)
همچنین اگر برای شخصی به صورت ناخواسته پیام و یا عکسی را فرستاده باشید که بسیار حیاتی بوده است وحاضرید هر کاری انجام دهید تا فایل ارسال نشود متاسفانه باید بگوییم که تنها راه این است که قید اطلاعات خود را در تلگرام بزنید و اکانت خود یا همان حساب کاربریتان را حذف کنید.
.
.یه جا دیگه باز میگنن
.
اما دقت داشته باشید، پیام هایی را که از قبل برای دوستان خود ارسال کرده اید، برای آن ها پاک نخواهد شد.
کدوم درسته میگه؟میره یا نمیره اخر(sm172)
تنها آهنگ به همراه یواشکی که من از بین آهنگای این دیوث ازشون خوشم میاد.(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک اره در دهان با ریتم های کند ...(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زر نزن طرف با کیون لخت میره رو سن الت به دست چارتا فوش میده فک کردی اوانگارده ! اسکل گندگی به این چیزا نیس یارو مث انگل میمونه تو اسکل جو گرفتتنقل قول:
(sm2)
من نمیدونم این بچه جنوب چی این رشتیه براش جالبه با نخل بیفتی دنبالش
الی جدای شخصیتش که نمیپسندی موسیقیش خوبه انصافا ... (sm120)
طرف دو پیک میره بالا دوبار میره سر منقل بعد میخونه خر خر و نعره زدنش چه زیبایی دارهنقل قول:
چی بگم والا سلیقت نیست انگار ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)اولا تو چرا زورت گرفته هی میگی فن سامی که اول و اخرش چاوشیه میخوای خودتو بالا بکشی نیازی نیس اینکارا دوما تو تا همین دو سال پیش اسم اهنگو نمیتونستی انگلیسی بخونی (sm2)اصن غیر کرسی شرای رپ این کلاغ کوفی و پاپ چیز دیگه ای شنیده بودی نه جان من شنیده بودی که حالا از مقام قیاس حرف میزنی خودم اینجا بزرگت کردم (sm2)تو چی میدونستی راک چیه پینک فلوید چیه کویین چیهنقل قول:
حالم ازش بهم میخوره ولی این تیکه آهنگش خیلی خوبه:
اشکی نمانده است بغضی که بمب شد
شاعر مغازه بود دائم پلمب شد(sm81)
دهنت سرویس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خصوصا بین گروه های راک زیاد بود این اتفاقا یه موقع ...(sm120)نقل قول:
دام دگر نهادهام تا که مگر بگیرمش
آنک بجست از کفم بار دگر بگیرمش
آنک به دل اسیرمش در دل و جان پذیرمش
گر چه گذشت عمر من باز ز سر بگیرمش
دل بگداخت چون شکر بازفسرد چون جگر
باز روان شد از بصر تا به نظر بگیرمش
راه برم به سوی او شب به چراغ روی او
چون برسم به کوی او حلقه در بگیرمش
درد دلم بتر شده چهره من چو زر شده
تا ز رخم چو زر برد بر سر زر بگیرمش
گر چه کمر شدم چه شد هر چه بتر شدم چه شد
زیر و زبر شدم چه شد زیر و زبر بگیرمش
تا به سحر بپایمش همچو شکر بخایمش
بند قبا گشایمش بند کمر بگیرمش
خواب شدست نرگسش زود درآیم از پسش
کرد سفر به خواب خوش راه سفر بگیرمش
(sm50)
نوبت حذف کتاب های فروغ رسید!
شرط تا زه انتشار کتاب زندگی و آثار فروغ فرخزاد: تمام عکسهای فروغ که حجاب ندارد
و روسری بر سرش نیست از کتاب حذف شود
گزارش کمپین بین المللی حقوق بشر تحت عنوان:" سایه سنگین سانسور و محرومیت نویسندگان و ناشران بر نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران" در یک نگاه:
"کتابی درباره زندگی و آثار فروغ فرخزاد داشتیم که حتا پیش از این هم مجوز گرفته و منتشر شده ولی این بار که کتاب را برای نمایشگاه و برای چاپ دوم آماده
میکردیم اصلاحیه زدند که لطفا پس از اعمال پارهای اصلاحات نسخه را بار دیگر به ارشاد بفرستید. اصلاحات مورد نظرشان هم این بود که تمام عکسهای فروغ
که حجاب ندارد و روسری بر سرش نیست از کتاب حذف شود و این یعنی تقریبا تمام عکسهایی که از این شاعر در تاریخ ادبیات ما باقی مانده است. یعنی میخواهند
به کلی شمایل او را حذف کنند، زنی که پنجاه سال است مرده و حالا یادشان افتاده که چرا در عکسها روسری ندارد."
طرب انگیزه محسن اینو حتما میخونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به جای:
«چطوری»
«امروز چطور بود؟»
«بچه کجایی؟»
«کارت چیه؟»
«توی چه زمینهای کار میکنی؟»
«اسمت چیه؟»
«آخر هفتهات چطور گذشت؟»
«چه خبر؟»
«پایه چایی هستی؟» :│
«چند ساله اینجا زندگی میکنی؟»
بگویید:
«داستانت چیه؟»
«امروز چی کار کردی؟»
«عجیبترین نکته راجع به جایی که بزرگ شدی چیه؟»
«جالبترین اتفاقی که امروز سر کار برات پیش اومد چی بود؟»
«چطور شد که کار و بارت به اینجا رسید؟»
«معنی اسمت چیه؟ خودت دوست داشتی چی معنی بده؟»
«بهترین قسمت آخر هفتهات چی بود؟»
«آخر این هفته قراره چی کار بکنی؟»
«فکر میکنی توی این اتاق کی از همه خرشانستره؟»
«این خونه تو رو یاد چی میاندازه؟»
«اگر میتونستی با پلک زدن از یه جایی به جای دیگهای منتقل بشی، دوست داشتی همین الان کجا بودی؟»
آخ اگه بخونه چی میشه لامصب (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمد رضا شهریاری-خداحافظ(sm81)
تنظیم عالی وکال عالی(sm50)
عجب احساسی هست تو این اهنگ(sm74)
نصف حرفات که (sm2)نقل قول:
در مورد مهرداد اسمانیم اسکل من بخاطر تیپش شوخی کردم یعنی از کیون سوزی هی اینو تکراری میکنی (sm2)بعدشم در مورد موسیقی خارجیم منظور اینه که تویی که پنالتی میزنی نمیخواد بیای اینارو مثال بزنی که فرقش از فرش تا عرشه یه چیزی بگو بگنجه
یه صلوات بفرستین و بحث رو تموم کنید(sm59)
(sm50)
منتظر این باشید ببینید جوانها چه گلی خواهند کاشت تو این سرزمین
- (sm50)
107 تا بازدید داشته (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
اشتبا گرفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط Mehdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
اینو داریوش میگه تو اهنگ دوباره میسازمت وطن
- (sm50)
چی رو کی میگه (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Pacino [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنیا جهابخت هم رفت رو مجلات چه زود معروف شد(sm50)