می خوام به میادین برگردم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
می خوام به میادین برگردم(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
(sm50)رضا خان از گذرگهی
Akcent موزیک ویدئو داده معمولا اهنگاشون قشنگه
بله هستم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخرین شعرِ عاشقانهی من تو دلِ کاغذی مچاله شده
یه درخت آخرِ «جواهردِه» خواب میبینه که «غزاله» شده
من به پایان راه نزدیکم، خسته مثلِ دوندهی ماراتن
ایستادم شکارِ گربه بشم، ذله مثلِ «جریِ» تو کارتن
خودمو تو تکیلا حل کردم، سرزمینم شبیهِ مکزیکه
عقرب و کاکتوس و شنزاره، مرگ تو کوچههای تاریکه
زبونم رو کسی نمیفهمه، چین تو ایران، یا من توی چینم؟
همه چشما مورّبن، بستهن، تنها انگار منم که میبینم
زیرِ پامون جهنمه، نه بهشت! زخمها داره پشتِ لبخندش،
مادری که شریک میشه تو اعتصابِ غذای فرزندش...
کارِ من این شده که هر هفته مُردنِ دوستامو گریه بشم
چوبخطِ عذابمو با تیغِ رو تنِ بیترانهگیم بکشم
بیکسیهامو جشن میگیرم، شب به شب با یه سایه رو دیوار
پا به زنجیر ماسک اکسیژن، لب به لب با یه عالمه سیگار
تو کی هستی که رفتی و تن من مومیاییِ توی موزه شده
هر شرابِ دو سالهای توی امتحانِ لبات رفوزه شده...
دور میشی و گور منتظره، دور میشی و اینجاس عزراییل
سایهی یک کلاغ رو سَرمه، سایهی سنگ رو سرِ هابیل
وحشتِ روزمرهتر شدنم، تو همین قبرکِ اجاره شده
سر نخ دیگه توی دستم نیست، همهی این کلاف پاره شده
منو از پای دار برگردون، از منِ زین به پشت میترسم
من از این که یه روز بگن «شاعر آخرین شعرو کُشت» میترسم...//
یغما
(sm50)
کچله کیه
قطبی زاده منتقد سینما
فکر کنم منتقد سینما باشه اسمش رو نمی دونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مو بلنده کیه (sm70)
سینا کجاست
(sm70)یعنی الان فرو کردی دیگه
(sm132)
هفته تخمی بود
امیروووو(sm70)
باز جعفر آهنگ داد (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیافشو (sm2)
من اگه خدا بودم (sm98)
خوب بعدش ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مهم اینه که خودمونو گم نکنیم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
500 گیگ پهنای دانلود با سرعت بالا واسه فیلم سیوکسی بت میدادم بری حال کنی واسه خودت (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیزتو گاز بگیر (sm70) اگه همچین چیزی بود الان دیالوگهامون این نبود (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)مورتوض تالار هم میزد خوب بود میرفتیم دهنشو سرویس میکردیم (sm2)نقل قول:
بی خیال (sm70)نقل قول:
(sm98)
(sm98)
من 4300 دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)ممر آمد آن مرد رشتی آمد
یک ممر رشتی برای ....(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)خب برسیم به بحث اصلی توضیح بده بینم محسن تو دهه سوم زندگی به دوران دوم هنری رسید یا تو دوران سوم زندگی به دهه دوم زندگی هنری
تیم هفته اول مسابقات نه دفاع راست داره نه چپ نه دقاع وسط نه هافبک خلاق (sm25)
بازم لیدم (sm59) از اولین بازی فصل دنبال این بود داور براش گل بزنه (sm2)نقل قول:
(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دومین بچه کریستینا تو راهه
دوران سوم هنری در ده ی دوم فعالیت هنری (sm70)من نوشته بودم دوره ی سوم فعالیت سجاد عوضش کرد دوباره من اضافه کردم بهش شد ایننقل قول:
(sm132)دولم برای همتون تنگ شده بود (sm127)(sm111)
(sm3) میکس و مستر کوشان حداد برای حمید عسکری
چه انتظاراتی از یه کلوچه خور داری (sm2)نقل قول:
خالی میبنده(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چطور نمیشه (sm70) همینطور که وارد ده ی سوم فعالیت هنریش شده.وارد دهه ی دوم فعالیت حرفه ایشم شده یدگهنقل قول:
سال چه ربطی به دوره داره آخه
هر 5 سال تقریبا یه دوره بود