بهنوش بختیاری - شاهین نجفی[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
بهنوش بختیاری - شاهین نجفی[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ننه زاده پست داد در باره شاهین (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm93)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MIRLORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آبرومون رفت خداییش
دیوث (sm89)
(sm54)تومان(تنبون) بِکنده (کنده ) که میگیم همینه ها (sm25)
ننه زاده به اصطلاح داره جمش میکنه (sm70)
درخششی دیگر از موزیک استاد کوروش یغمایی و ثبت جهانی آن : " استفاده از سه ترانه ی گل یخ ، سراب ِ تو و ترانه ای دیگر در سه فیلم سینمایی آمریکایی و فرانسوی "
شاهین (sm77)(sm30)
باو این مسخره بازیا چیه دیگه ؟(sm25) تو کهریزک هم تجاوز گروهی داشتیم پس باید بیان ....
هیچ آهنگی تو تاریخ موسیقی ایران اندازه این گل یخ افتخار نیافرید
خیلیقشنگه ولی نه به این شکل که از بقیه ی کارهای موسیقی تفکیک بشه و اینجوری بره بالا
شورشو در اورده ديگه
قرار نيست چشم و گوش بسته حمايت كنين فقط
يه سري كه قربونشون برم دارن ازش بت ميسازن
در حالي كه كارنامش كم نيست از كاراي خطا و اشتباه
اين حركات چيپم هيچ اعتراضو فلان و بيساري نيست فقط قصد گنده كردن و اداردراوردن
اعتراض صد جور ميشه خودتو گول نزن بارنشاند دادن عورت تو كسي به جايي نميرسه اسن هنر نيست ديگه اصلا توجيهي نداره
باز يه سري بيان شررررتيمممم شرتيمممم راه بندازن (sm14)
در اولین قسمت از ویژه برنامه جام جهانی/ فردوسی پور دونگا، کاپیتان سابق برزیل را به تلویزیون می آورد
این برنامه عادل کی شروع میشه ؟
از فرداشب 23
او افزود: در حال حاضر آمریکاییها مشغول نصب 14 ماهواره در ارتفاع پایینتر از 1000 کیلومتر هستند. بعد از آن شما راحت میتوانید با موبایلهایتان شبکههای ماهوارهیی را در کوچه و خیابان ببینید. ما به جای اینکه فکر کنیم چگونه بهترین استفاده را از این امکانات ببریم فکر میکنیم چطور رویش پارازیت بیندازیم که دیگران هم نتوانند از آنها استفاده کنند. باید این ذهنیت اصلاح شود وگرنه با این فکرها فرهنگ رشد نمیکند.
او = جنتی!
محبوب ترین قطار - سنگ صبور - دیوار بی در ...چقد سخته(sm74)
دمش گرم(sm55)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پدر ۳۶۵ فرزند ذکور هستم، تعداد دخترانم را نمیدانم(sm2)، دارای بیش از ۱۰۰۰ نوه هستم، چهار بار به اعدام محکوم شدم و با سران بسیاری از کشورهای جهان دوستم و آنها را ملاقات کردم».
سنگ صبور با اختلاف اوله
دیوار بی در 4(sm74)
محسن 70 درصد کامنتهای پست نتایج رو لایک زد امروز .
دستامو ها میکنم .....
ترينيداد و توباگو 0 - 1 ايران
(sm77)
ترينيداد و توباگو 0 - 2 ايران
(sm59)
با ترکیب 6-2-1-1 (sm2)
نامردا به قطار رای بدین (sm81)
قطار باید اول بشه (sm81)(sm81)
مغرور بودم که نریختم اشکی
قطار آمد و له کرد این غرورم
(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
قطار قلـــــب منه (sm81)(sm81)(sm81)
اکبر *** کلفت چه خبر (sm2)
ایران داره توباگو رو میبره دمش گرم
من به این ترکیب اعتقاد خاصی دارم (sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)حاجی زود بخواب نماز صبح بیدار بشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جان ؟(sm14)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکونام هم یه پنالتی از دست داده اسکول
شاهین رید به خودش
جدی ؟ تا حالا من ندیدم پنالتی خراب کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشنگ
احمدم
داش اکل
(sm41)
اون یارو کناریش چه معامله ای داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
(sm77)
فرانسه جورت جورت گل میزنه (sm2)
(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)(sm77)